Препоръчай приятел е нашата програма, чрез която можеш да получиш отстъпка за всеки твой познат или приятел, на който си препоръчал нашите продукти и той се е възползвал от тях.

1

Може да получиш до 20 лв. отстъпка за всеки свой познат/приятел, на който си ни препоръчал и той е усвоил ВИВАКРЕДИТ ПЛАН или ВИВАКРЕДИТ СЕГА от нас. Размерът на отстъпката е в зависимост от разходите по твоя кредит и не може да ги надвишава. Повече за всички отстъпки, от които може да се възползваш научи тук

1

Да. Ние ще ти дадем отстъпка за всеки твой приятел или познат, на който ни препоръчаш и той усвои кредит от Вива Кредит. Необходимо е и ти да имаш активен кредит при нас, от който да можем да ти направим отстъпката.

1

Твоят приятел също ще получи отстъпка. Повече информация за размера на отстъпката, която твоят приятел ще получи, можеш да намериш тук 

1

Отстъпката по програма Препоръчай приятел ще получиш от следващата дължима вноска по своя заем, веднага щом лицето, на което си ни препоръчал, сключи договор с Вива Кредит.

1

Вашият приятел/познат, на който си ни препоръчал, ще получи отстъпката от първата вноска по договора си за заем с Вива Кредит.

1

Да. За да получиш отстъпка по програмата Препоръчай приятел е необходимо лицето, на което ни препоръчаш да е нов клиент за нас, т.е. никога да не е сключвал договор с Вива Кредит.

1

Когато ни препоръчваш на своите познати/приятели им обърни внимание, че ти трябва да ги съпроводиш до офиса при тяхното кандидатстване

1

Пълните условия по програмата Препоръчай приятел са описани тук.

1