ПЕЧЕЛИШ С VIVA CLUB

  • ПЛАЩАШ РЕДОВНО
  • ТРУПАШ ТОЧКИ
  • ПЕЧЕЛИШ

Печелиш с всеки кредит и всяка коректно платена вноска!
 
Колкото повече, толкова повече точки трупаш и се изкачваш нагоре в нивата на лоялност по Лоялна програма VIVA Club. Колкото по-нагоре, толкова по-изгодни финансови услуги можеш да ползваш.
 
Във VIVA Club печелиш точки още с втората си вноска, защото ние ценим твоята лоялност. И с всяка следваща навреме платена вноска получаваш все повече и повече точки. А при изплащане на кредита точките ти се умножават. Бързо и лесно можеш да научиш колко точки си събрал само с едно обаждане на 0700 45 245 (без допълнително таксуване) или на място във всеки офис на ВИВА КРЕДИТ.

 
Лоялна програма VIVA Club има 2 нива:
 
Статус Premium
 
  • С получаването на статус  Premium ти вече си се доказал като наш лоялен клиент и като такъв можеш да ползваш продукт ВИВАКРЕДИТ ПРЕМИУМ. С ВИВАКРЕДИТ ПРЕМИУМ усвояваш суми  от 300 до 5 000 лв. Продуктът предлага по-дълги срокове на изплащане спрямо ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ - от 7 до 37 двуседмични вноски
 
Статус VIP
 
  • С получаването на статус  VIP ти вече си се изкачил най-високо в стълбицата на VIVA CLUB. Това ти дава възможност да ползваш продукт с още по-изгодна цена – ВИВАКРЕДИТ ВИП. С ВИВАКРЕДИТ ВИП усвояваш суми от 300 до 5 000 лв. със срок на изплащане от 7 до 37 двуседмични вноски. 

 

 
За да станеш част от Лоялната ни програма не е нужно изрично да заявяваш участие, достатъчно е да изпълняваш условията, описани в Официалните правила на програмата. Провеждането на Лоялната програма е нашата благодарност към клиентите, които са коректни към нас!