Лесно е да печелиш отстъпки с „Жокер за бонус“

calendar logo 23.10.2023
article image

Във Viva Credit винаги се стремим да върви в крак с потребителските очаквания и нужди. Програмата ни "Жокер за бонус" отразява именно стремежа ни да сме винаги до теб, но и до твоите близки хора. Тя дава възможност на всеки да сподели ползите от нашите услуги с приятели и познати и да получи атрактивни отстъпки по кредитите си.

Всеки, който е бил в ситуацията да търси начини да намали разходите по кредита си знае, че всяка възможност за спестяване е ценна. С тази цел създадохме „Жокер за бонус“ - интересна и лесна за използване програма, която ще ти помогне да намалиш разходите си.

Кой може да се възползва от програмата?


Участник в програмата е всеки Заемател, по сключен, текущ договор за паричен заем с „Вива Кредит“ АД по продукти „ВИВАКРЕДИТ СЕГА“ и „ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ “, който препоръча (доведе) на „Вива Кредит“ АД трето физическо лице – кандидат Заемател (Нов клиент), което сключи с „Вива Кредит“ АД договор за предоставяне на паричен заем по продуктите ВИВАКРЕДИТ СЕГА, ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ, като участникът получава отстъпка от разходите си. Пълните условия на програмата ще откриеш на този линк

Как работи програмата?
Мотото на нашата програма е „Печелите двама“. Ще ти разкажем защо. Ако ни препоръчаш на свой познат или приятел и той стане наш клиент, и двамата ще получите отстъпка до 20 лв., с която ти ще намалиш следващата вноска по кредита си, а твоят приятел ще се възползва от такава още на първата вноска по своя кредит от Viva Credit.
Виж страницата на програмата на този линк

Кое е най-хубавото в програмата „Жокер за бонус“?
Няма ограничение в броя на препоръчаните приятели, които ще доведеш. Това означава, че можеш да споделяш ползите от Viva Credit с всеки твой познат, който има нужда от заем и да печелиш отстъпки.

Как и къде можеш да се възползваш от програмата?
Препоръчай свой познат на място във всеки офис на Viva Credit в страната. Нашите консултанти на място в офиса ще отговорят на всички въпроси свързани с програмата.

Ние вярваме, че най-добрата препоръка идва от сърце към сърце. Затова награждаваме всеки участник в "Жокер за бонус", съгласно Общите условия. Възползвай се и сподели ползите от Програмата с приятелите си и заедно печелете отстъпки.