Често Задавани Въпроси

ЖОКЕР ЗА БОНУС

„ЖОКЕР ЗА БОНУС“ е нашата програма, чрез която можеш да получиш отстъпка за всеки твой познат или приятел, на който си препоръчал нашите продукти и той се е възползвал от тях.

Да. Ние ще ти дадем отстъпка за всеки твой приятел или познат, на който ни препоръчаш и той усвои кредит от Вива Кредит. Необходимо е и ти да имаш активен кредит при нас, от който да можем да ти направим отстъпката. Важно е да знаеш, обаче, че общата сума по всички отстъпки не може да надвишава разходите по твоя кредит.

Отстъпката по програма “ЖОКЕР ЗА БОНУС”ще получиш от следващата дължима вноска по твоя  кредит, веднага щом лицето, на което си ни препоръчал, сключи договор с Вива Кредит и усвои сумата по него.

Може да получиш до 30 лв. отстъпка за всеки свой познат/приятел, на който си ни препоръчал и той е усвоил кредит по продукт ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ, ВИВАКРЕДИТ ВИП, ВИВАКРЕДИТ ПРЕМИУМ или ВИВАКРЕДИТ ИНКРЕДО от нас. Размерът на отстъпката е в зависимост от разходите по твоя кредит и не може да ги надвишава. Повече за всички отстъпки, от които може да се възползваш научи тук. 

Да. За да получиш отстъпка по програмата „ЖОКЕР ЗА БОНУС“ е необходимо лицето, на което ни препоръчаш да е нов клиент за нас, т.е. никога да не е сключвал договор с Вива Кредит.

Можете двамата заедно да посетите един от нашите офиси, може също твой приятел да се свърже с нас на телефон 0700 45 245 (без допълнително таксуване) и да ни съобщи, че ти го препоръчваш като посочи имената ти и телефонният ти номер или ако имаш онлайн профил на my.vivacredit.bg, то можеш от него да изпратиш линк на своя приятел, от който той да кандидатства за кредит бързо и удобно изцяло онлайн.

Пълните условия по програмата "ЖОКЕР ЗА БОНУС" са описани тук.

Ако имаш въпрос, който не виждаш, свържи се с нас

phone logo 0700 45 245 (без допълнително таксуване)