Често Задавани Въпроси

ЖОКЕР ЗА ПРИЯТЕЛ

Препоръчай приятел е нашата програма, чрез която можеш да получиш отстъпка за всеки твой познат или приятел, на който си препоръчал нашите продукти и той се е възползвал от тях.

Може да получиш до 20 лв. отстъпка за всеки свой познат/приятел, на който си ни препоръчал и той е усвоил ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ или ВИВАКРЕДИТ СЕГА от нас. Размерът на отстъпката е в зависимост от разходите по твоя кредит и не може да ги надвишава. Повече за всички отстъпки, от които може да се възползваш научи тук

Да. Ние ще ти дадем отстъпка за всеки твой приятел или познат, на който ни препоръчаш и той усвои кредит от Вива Кредит. Необходимо е и ти да имаш активен кредит при нас, от който да можем да ти направим отстъпката.

Твоят приятел също ще получи отстъпка. Повече информация за размера на отстъпката, която твоят приятел ще получи, можеш да намериш тук 

Отстъпката по програма Препоръчай приятел ще получиш от следващата дължима вноска по своя заем, веднага щом лицето, на което си ни препоръчал, сключи договор с Вива Кредит.

Вашият приятел/познат, на който си ни препоръчал, ще получи отстъпката от първата вноска по договора си за заем с Вива Кредит.

Да. За да получиш отстъпка по програмата Препоръчай приятел е необходимо лицето, на което ни препоръчаш да е нов клиент за нас, т.е. никога да не е сключвал договор с Вива Кредит.

Когато ни препоръчваш на своите познати/приятели им обърни внимание, че ти трябва да ги съпроводиш до офиса при тяхното кандидатстване.

Пълните условия по програмата "Жокер за приятел" са описани тук.

Ако имаш въпрос, който не виждаш, свържи се с нас

phone logo 0700 45 245 (без допълнително таксуване)