ВЪРНИ ТОЧНО КОЛКОТО СИ ВЗЕЛ С ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ 14

calendar logo 18.04.2022
article image

Все още не си успял да си подариш нещо силно мечтано за празниците? Или си попрекалил с подаръците тази година? Сега е много вероятно да имаш нужда от подкрепа. 

Ние от Viva Credit, разбира се, сме до теб, а най-новата ни промоция ще ти даде глътка въздух следпразнично с 0% лихва.

 

Ако в периода 18 януари-28 февруари станете наш клиент за първи път и се възползвате от продукта ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ 14, ние ще ви зарадваме с 0% лихва за върнати задължения до 14-я ден. Сумите, които можете да усвоите, са от 100 до 1000 лв., като можете да кандидатствате и получите парите си по избрана от вас банкова сметка изцяло онлайн и от уюта и сигурността на своя дом. Припомняме ви също, че с регистриран профил в MyVivacredit (https://my.vivacredit.bg/login), можете по всяко време да заплатите лесно, бързо и удобно изцяло онлайн дължимите си вноски.

Така за Viva Credit приоритет продължават да са както удобството на нашите клиенти и бързината и лекотата на услугата, така и грижата за вашето здраве и безопасност с ограничаване необходимостта от физически контакти.

За нашите клиенти, които все пак предпочитат да се видят с консултант и да посетят някой от офисите ни в страната, сме гарантирали спазване на всички необходими хигиенни и противоепидемиологични мерки.

Ние от Viva Credit вярваме, че хората трябва да се подкрепят и непрестанно надграждаме услугите и продуктите си, за да осигурим на нашите клиенти необходимата опора и защита в трудни моменти.