„0лв. разходи за документи. Обедини задълженията си и плащай по-малко!

calendar logo 18.04.2022
article image

Viva Credit ти дава възможност да обединиш задълженията си и да плащаш по-малко!

Избери ВИВАКРЕДИТ ОПТИМА и се възползвай от промоционалното ни предложение!

 

ВИВАКРЕДИТ ОПТИМА е кредит срещу ипотека, който можеш да използваш, за да обединиш задължения си, да изчистиш на натрупани дългове, да финансираш проект или друга цел, за която ти трябва по-сериозна сума пари.

Специално за всеки наш клиент, който има необходимост от по-голям заем, за да оптимизира своя месечен бюджет и да обедини задълженията си създадохме промоцията „0 лв. разходи за документи“,  която е валидна в периода от 01.06.2019 г. до 31.07.2019 г.  

Промоцията ти дава възможност да кандидатстваш за заем в размер от 5000 до 90 000 лева, със срок на погасяване от 12 до 60 месеца, в периода от 01.06.2019 г. до 31.07.2019 г. и при одобрение на кредита, да разполагаш с  10 работни дни, за да представиш всички платежни документи, с които да ни покажеш, че си заплатил за изваждането на всички необходими за учредяване на една ипотека документи. Покриването на разходите ще се извършва при усвояване на кредита.

С ВИВАКРЕДИТ ОПТИМА,  получаваш още и предварително одобрение до 24 часа. Получаваш парите си до 3 работни дни след вписване на първата по ред ипотека, безплатна оценка на имота и фиксирана лихва за целия период на договора.

Ето и как може да кандидатстваш за кредит с по промоцията „0 лв. разходи за документи":

  • Изпрати още сега онлайн заявка през формата на сайта ни;
  • Посети офис на Viva Credit или офис на наш партньор. Адресите на нашите офиси и партньори може да намериш ТУК.

Повече информация относно промоционалните условия може да получиш и с обаждане на националния ни телефон 0700 45 245 /без допълнително таксуване/.

Обедини задълженията си и плащай по-малко!

Свържи се с нас още сега!