Career Show Awards 2024 отличи Viva Credit с награди в три категории

calendar logo 20.09.2024
article image

Viva Credit бе отличена с три сребърни отличия във водещите награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2024. Журито оцени високо постиженията на компанията сред над 400 кандидатури на повече от 100 български и международни компании.  

Вътрешната ни инициатива Viva Nomination Game (VNG) взе среброто в категория „Стратегия за признание на служителите“. Проектът се оказа изключително успешен и по време на целия период получихме над 1400 номинации за колеги, които олицетворяват ценностите на компанията: човечност, новаторство и отговорност. 

Бяхме разпознати и за напредъка си в автоматизацията на работните процеси с награда в категория „Иновации в работната среда с проект“, а ръководителят на отдел Бизнес анализи и иновации, Евгени Христов, получи отличието „Иноватор“.  

Тези награди са изключително ценно признание за труда и високия професионализъм на нашите колеги. Техните усилия са това, което ни позволява да продължаваме своето развитие и да се доказваме като предпочитана работодателска марка. 

Честито и на всички победители Career Show Awards 2024!