Дарението на януарските рожденици във Viva Credit е за битката на Митко от Пловдив с рака

calendar logo 18.04.2022
article image

Във Viva Credit вярваме, че доброто около нас е лична отговорност на всеки един от нас. Всеки ден ние се стремим да градим един по-човечен и съпричастен свят, в който чудесата се случват, когато се подкрепяме един друг. Така от лятото насам колегите ни рожденици започнаха самоорганизация и вместо да получават подаръци за рождените си дни, те даряват средства за различни избрани от самите тях каузи

Последното дарение от 700 лв. е в полза на Митко от Пловдив. Смелият 20-годишен младеж се бори с усмивка със страшната диагноза Сарком на Юинг. Митко преминава през различни терапии: химиотерапия, имунотерапия, хипертермия и още няколко вида терапии за изчистване на раковите клетки, също и подмяна на прешлените с титаниеви импланти. 

Шансове за възстановяването му има

 

Нужни са обаче много средства за експериментална терапия, имунотерапия, рехабилитация, болничен престой, лечение и медицински изследвания, както и за лекарства и ежедневни разходи, които не се покриват от Здравната каса. Пожелаваме на Димитър Щилиянов и неговите близки сила, вяра и упорство! Ако желаете и вие да помогнете на това будно момче, което тепърва започва живота си, можете да дарите за неговата кауза.

Досега Viva Credit подкрепи от името на своите месечни рожденици кампаниите „Цветно детство за Цветелин“, „Да помогнем на Ники да проходи“, „Да помогнем на Алекс да проходи“, „Донорството е живот“, както и каузи, свързани със здравето на наши колеги. Всеки месец именно самите рожденици на Viva Credit обсъждат и решават помежду си за коя кауза желаят да бъдат дарени средства. А в рамките на месеца компанията дарява от тяхно име съответните суми по избраните каузи.