Името си попълни и гифт карта спечели!

calendar logo 18.04.2022
article image

Задават се празнични дни и много поводи за радост и награди. Viva Credit става на 10 години и по случай своя рожден ден ще зарадва не един, не 10, а цели 101 късметлии със страхотни подаръци. Щастието е пълно, само когато е споделено, затова и Viva Credit иска да раздели вълнението си с всички. За 10-те години на доверие, вълнуващи предизвикателства и радост, нека отбележим заедно юбилея на Viva Credit.

Viva Credit раздава гифт карти

 

Кампанията „10 години Вива Кредит, 101 гифт карти“ ще раздаде една подаръчна карта от 1000 лв., пет карти по 500 лв., 35 карти по 100 лв. и 60 карти по 50 лв.

В периода 18.04. – 31.05.2022 г. всеки желаещ да опита късмета си, може да го направи, като попълни създадената онлайн форма за регистрация. Участието не е обвързано с усвояването на кредит и всеки може да се включи. Затова не се чудете, а името си попълнете. Всички печеливши ще бъдат изтеглени в специален жребий на 1.06.2022 г. А имената им ще бъдат обявени в сайта на Viva Credit, в секция „Новини“, както и в официалната страница на Viva Credit във Facebook, затова последвайте ни и първи разберете дали сте от наградените.

За хубавите поводи и наградите трябва да са страхотни, затова освен чудесен дизайн, Viva гифт картите ще ви дадат шанса да правите покупки във всеки магазин, който разполага с ПОС терминал и дава възможност за плащане с карта.

Така ще можете сами да си изберете подарък за специалната годишнина на Viva Credit.  Пуснете въображението си на свобода и мечтайте смело за някоя модерна джаджа, красиви чанта и обувки, дълго отлагано допълнение към дома, желан подарък за децата или дълъг уикенд на красиво място. Възможностите са безброй, а Viva Credit ви дава шанса да зарадвате себе си или любим човек. Подарете гурме вечеря за ценители или красиво бижу. Споделете и вие радостта от 10-ия рожден ден на Viva Credit с най-важните хора в живота си.