ПРОМО „Играй за 1 от 2023 награди“

calendar logo 07.09.2023
article image

Не само награди, а много и яки награди! Това е септемврийската промоция на Viva Credit.

Включи се в тегленето на Viva Credit и може да се сдобиеш с един от 3 лаптопа, чифт VR очила или една от 1970 страхотни флаш памети.
Потопи се в света на технологичното с тези чудесни подаръци! Гледай любимите си филми и сериали, премери сили или бъди стратег в игрите с нов лаптоп, виртуално се пренеси на мечтана дестинация само с VR очила или спечели вниманието на приятели и познати с модерния дизайн на твоята преносима флаш памет.

Вземи кредит над 300 лв. от Viva Credit и може да спечелиш една от 2023 награди. Промоцията е валидна от 07.09. до 04.11.2023 г. и важи за кредити над 300 лв. и период за изплащане повече от една вноска. Повече информация за кампанията може да намериш в ОУ на промоцията.
Как можеш да се включиш в промоцията?
Възползвай се и се участвай в тегленето за награди, като кандидатстваш за заем изцяло онлайн на нашия сайт – www.vivacredit.bg. В случай, че искаш да ти съдействаме и да се включиш в промоцията по телефон, можеш да заявиш кредит и на 0700 45 245 (без допълнително таксуване).
Ако в твоето населено място знаеш, че има офис на Viva Credit, винаги можеш да ни посетиш. Кредитните ни консултанти ще се погрижат да получиш цялата необходима информация, както и ще ти съдействат в попълването на заявката ти за кредит. Удобно, нали?! Виж къде се намират всички наши офиси тук.

Как можеш да получиш сумата?
В случай, че си одобрен, ще получиш сумата си по предварително избрания от теб начин – във всеки офис на  Viva Credit в страната, удобно на каса на нашите партньори Изи Пей, в твоята банкова сметка или по твоята Viva Card, ако си заявил такава.