Viva Credit спечели първо място на Годишните награди на b2b Media 2021

calendar logo 18.04.2022
article image

Проектът, който донесе отличието в категория  „Иновативна кампания за работодателска марка“ е вътрешната инициатива Viva Stars.

Viva Credit с нова, престижна награда

 

Често познания и умения, които прилагаме извън работа, във връзка с хобитата, които практикуваме могат да бъдат новият източник на вдъхновение и иновативни идеи в офиса. Именно такава е и целта на проекта Viva Stars, да мотивира колеги от различни отдели да мислят извън своята конкретна длъжност и задачи. Да предизвикват себе си и опитват нови неща, които досега не са мислели, че могат да правят.

„Viva Stars е проект, който вече е част от нашето ДНК. Защото и той като нас непрестанно се развива, подобрява и усъвършенства. А тази трансформация е възможна само благодарение на отдадеността и работата на колегите, които откриват себе си във Viva Stars. Спечелването на тази награда доказва, че когато правиш нещо с любов и ентусиазъм, признанията не закъсняват.“, споделя Радостина Асенова, ръководител отдел „Човешки ресурси“ във Viva Credit.

Сред сериозна надпревара и голяма конкуренция премина тазгодишното издание на наградите, в което участие взеха едни от най-големите компании в сферата на финансите, търговията и телекомуникациите. Активната работа и развитие на проекта, който е носител и на други отличия, заслужено донесоха първото място на Viva Credit.

Конкурсът на b2b Media се стреми да насърчава иновациите и социално-отговорната дейност на българските компании и да фокусира общественото внимание върху добрите примери в бизнеса.