С ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ 14 връщаш точно толкова колкото си взел

calendar logo 18.04.2022
article image

Пролетта е вече тук. Любимият сезон, в който дните стават по-дълги, а слънцето по-ярко. За живот се събужда не само природата, но и ние самите. Ставаме по-активни и изпълнени с енергия и ентусиазъм. Пролетта е и сезонът, в който посрещаме едни от най-хубавите и пъстри празници – Великден и Гергьовден. Дали за да поставим ново начало на отдавна замислено предизвикателство, или просто да зарадваме любимите Георги и Гергана, винаги можем да се доверим на сигурен партньор. 

С подкрепата на Viva Credit не е нужно да чакаме деня до заплата, за да осъществим плановете си.

 

В периода 12.04. - 09.05.2021 г. всеки нов клиент усвоил суми от 100 до 1000 лв. може да се възползва от  0% лихва за върнати до 14-я ден задължения с продукта ни ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ 14. Връщате точно колкото сте взели. Изцяло онлайн кандидатстване, одобрение и превод на желаната сума в посочена от вас банкова сметка. Бързо, лесно и удобно от дивана вкъщи или пейката в парка, само с няколко клика от вашия телефон или преносим компютър. За вашето улеснение и безопасност може по всяко време да заплатите и изцяло онлайн вноските по своите задължения, стига да сте се регистрирали в MyVivacredit.

Вярваме, че технологиите трябва да правят живота и ежедневието ни по-лесни, затова и ние от Viva Credit искаме да осигурим на нашите клиенти иновативни продукти и услуги, които да правят дните по-безпроблемни и да оставят повече време за любимите хора и занимания.