Стани звезда с новата реклама на Вива Кредит

calendar logo 18.04.2022
article image

Домакини в неземни кухни с размерите на стандартното двустайно жилище в България, лъскави автомобили, богато облечени и винаги с прическа и маникюр, семейства в дом, обзаведен като от списание... 

Наистина ли имаме нужда от всичко това? 

 

Ние много добре знаем какви са нуждите и радостите на истинските хора, защото всеки ден ги подкрепяме в желанието им да реализират своите планове и мечти. 

Ние познаваме много истински хора. Познаваме много хора, чиито кухни са малки, но не са нещастни от това, защото за  тях сплотеното семейство, обичта  и приятелството са в пъти по-ценни от всичко материално. Хора, за които е по-важно с кого ще отидат на почивка, отколокото къде. 

Ние, от Viva Credit, избрахме да заснемем новата си телевизионна реклама с истински хора. Ако и ти си от нашата порода, цениш истинските хора и искаш да участваш в новата ни реклама, ела на кастинг на 17 март в София, Ст. Загора, Пловдив, В. Терново, 18 март в София, Бургас, Плевен  или ни изпрати своето видео на istinskareklama.com.

Търсим „народни артисти“, мъже и жени, които да изиграят 5 роли – високомерна аристократка, разглезена двойка новобогаташи, сърдита рентиерка и бояджия. Ако виждаш себе си в някоя от тях и искаш да изиграеш ролята на живота си, побързай. Ела на istinskareklama.com и само с няколко лесни стъпки кандидатствай за кастингите.  

Усети какво е да си телевизионна звезда в истинска видео продукция.