„Тя или Той“ се справя по-добре с парите до заплата?

calendar logo 18.04.2022
article image

Според теб кой по-добре разпределя средствата си до заплата - Тя или Той? Ние не успяхме да решим и затова попитахме вас. Зададохме този въпрос като част от седмичната ни Facebook игра „Тя и Той“, която търси отговори на интересни въпроси за мъжкото и женското начало.  

Коментарите бяха много, бяха интересни и единодушно определиха победителя в надпреварата. Признанието за най-умело управление на семейния бюджет и личните финанси отиде при нежния пол. Дамите задружно бяха определени като по-добрите домашни финансисти.

 „Жената по-умело управлява както личните, така и семейните средства“, „Жените са по-пестеливи“, „Жената може от три камъчета чорбичка да направи", отговори като тези преобладаваха сред коментарите, които получихме. Не само самите дами определят себе си като по-добрите  владетели на семейния бюджет, но и господата спокойно заявяват, че техните половинки се справят по-успешно от тях.

Няма съмнение, че съревнованието ще продължи. Предизвикателството ни ще бъде активно до 5 април 2021 г. на нашата Фейсбук страница. Подготвили сме още интересни и забавни въпроси, на които нямаме търпение да видим какво ще отговорите.

И както е присъщо на една надпревара и тук ще има награди. 

 

Подготвили сме красиви колиета с камъни Swarovski и технологични джаджи, с които да зарадвате себе си или своята половинка.

В края на всяка седмица ще бъдат изтеглени печелившите.  Имената на победителите ще бъдат обявени на Фейсбук страницата на Viva Credit, както и на официалния сайт на компанията в секция новини