Viva Credit е сред 100-те най-добри работодатели в България

calendar logo 18.04.2022
article image

Viva Credit е отличена в класацията на Career Show Index 2021 за 100-те най-добри работодатели в България. Ежегодната класация събира резултатите на работодатели на база отличията и представянето им в различни бизнес формати през последните 3 години.

Компанията е отличена заради добрите практики и подобряване условията на труд в рамките на дружеството. 

 

Успешното развиване и прилагане на стратегии в посока работодателска марка и  умелото и ефективно адаптиране към динамичните процеси случващи се в сферата на човешките ресурси.

Гордеем се да видим, че работата и положените усилия от целия екип на Viva Credit не остават незабелязани. За нас хората са най-ценният актив, затова се грижим да осигурим отлични условия на труд и вълнуващи кариерни предизвикателства както за настоящите си, така и за бъдещите си колеги,“ споделя Радостина Асенова, ръководител отдел „Човешки ресурси“ във Viva Credit.

Career Show е организация, която подпомага работодатели в откриването на най-подходящите служители и на кандидатите за работа да намерят мечтаната позиция. Припозната от тях мисия, която реализират посредством различни кариерни събития и престижни отличия.

Получените през годините награди и отличия за активната работа по изграждане на Viva Credit като желан и предпочитан работодател са поредно доказателство, че се развиваме в правилната посока.

Компанията се стреми да реализира иновативни проекти и кампании, които да поддържат сплотеността, ентусиазма и личните качества на колегите.

Във Viva Credit не сме просто колеги, а едно семейство, което се подкрепя, мотивира и работи заедно за осъществяване на плановете за растеж и развитие.

Като активна екосистема, Viva Credit предлага различни възможности за работа и кариерно развитие. Разгледайте отворените ни позиции и вижте дали няма да откриете новото си професионално семейство. Може би точно сега е моментът за промяна.