VIVA CREDIT СПОНСОР НА КОЛЕДА

calendar logo 21.12.2023
article image

Всеки град има своята коледна история, а в Пловдив тази история се разказва чрез светлини, усмивки и магията на коледния базар и фестивал "Весела коледа в парка". Организиран от "Ясмина" ЕООД и с подкрепата на кмета на община Пловдив, с участието на Viva Credit и други големи компании този фестивал става традиция, която обединява града в прегръдките на коледната радост, където сърцата на града бият в ритъма на коледните песни и танци.

От 20-ти до 23-ти декември „Весела Коледа в парка“ събира на празничната сцена деца от 9 детски градини, ученици от няколко училища, както и талантливи изпълнители от музикални и танцови школи. Благодарение на младите таланти, които с радост и ентусиазъм посрещат с коледни песни посетителите, паркът се превръща в истинска коледна сцена, на която всяка изпълнена с енергия нота допринася за уникалната атмосфера.

На официалното откриване на празничния концерт лично кметът на община Пловдив изрази своята благодарност и радост за възможността на толкова много млади таланти да стоплят сърцата на града.

Ела и ти на коледния фестивал до 23-ти декември, за да се насладиш на вълнуващия коледен концерт, да стоплиш душата си със сладък горещ шоколад и да се потопиш в чара на Коледа. Очаква те истинска коледна приказка, която ще остави в сърцето ти следа от радост и вълнение. Не го пропускай!