Вива Кредит отново е сред 100-те най-добри работодатели в България

calendar logo 12.07.2024
article image

За поредна година Вива Кредит е отличена от Career Show Awards като един от 100-те най-добри работодатели в България. Ежегодният индекс цели да открои компаниите, постигнали отличия за резултатите си в развитието на човешките ресурси и работната среда у нас.

Класацията “Топ 100 най-добри работодатели в България” за 2024 г. е съставена на база наградите, получени от престижния конкурс за най-добър работодател Career Show Awards през последните 5 години. Тези отличия отразяват постоянните усилия и ангажираност на Вива Кредит към създаването на позитивна и стимулираща работна среда.

Получените през годините награди и отличия за активната работа по установяването на Вива Кредит като желан и предпочитан работодател са поредно доказателство, че се развиваме в правилната посока. За нас хората са най-ценният актив и затова поддържаме висок стандарт като спазваме най-добрите практики в сферата на човешките ресурси. Постоянно подобряваме условията на труд и се стремим да реализираме нови проекти и кампании, които да поддържат сплотеността, ентусиазма и личните качества на екипите ни. Радваме се, че усилията ни не остават незабелязани.

През следващата година ще продължаваме да развиваме и прилагаме стратегии, които да допринасят не само за бизнес развитието ни, но и за растежа ни като предпочитана работодателска марка. Целта ни е да утвърдим Вива Кредит като работодател, който се грижи за своите служители, инвестира в тяхното развитие и създава благоприятна и мотивираща работна среда.

Нашите усилия са насочени към това да бъдем лидер не само в бизнеса, но и в областта на човешките ресурси, като предлагаме на служителите си възможности за професионално развитие, кариерно израстване и личностно обогатяване. Вярваме, че успехът на компанията зависи от успеха на хората в нея, и затова инвестираме в техния потенциал и благополучие.