VNG обяви победителя в категория "Новаторство"

calendar logo 02.05.2023
article image

VNG (Viva Nomination Game) е специално разработена едногодишна игра за колегите във Viva Credit. Тя цели да насърчи добрите поведения и поощри изповядването на ценностите в Компанията. Прочетете какво каза един от първите победители за Q1 – Калия Пергелова за VNG.

Кали е от над 2 години част от екипа на Viva Credit и заема позицията „Диджитъл специалист“ в Маркетинг отдела на компанията. В началото на интервюто споделя: „Научих много, особено в последната почти една година, за която мога с ръка на сърцето да кажа, че имам най-страхотния екип. Екип, с който се работи лесно, супер креативен е, умее да се смее, постоянно се развива и споделя знания, но когато нещата са напечени, знае как да работи с пълна мощност.“

За себе си споделя, че много обича да слуша музика, обожава да отделя време за йога, обича да играе бордови и видео игри, да гледа филми и сериали и да прекарва време с най-близките си приятели. Хапването, слушането на музика и чистенето (не знае защо) са нейната медитация.

Кали, колегите виждат най-често в твоите действия Новаторството. Kое те кара така силно да изповядваш тази ценност?
Не съм сигурна дали думата "изповядвам" е най-точната, но за сметка на това се ровя, чета, слушам и гледам много. Понякога се случва да се запознавам и с ненужна информация, но в повечето случаи, с времето виждам как от нещо, което някога съм видяла, излиза друго, което може да сработи или поне да бъде отправна точка.

Защо смяташ, че имено ти си победител в тази категория?
Първо искам да благодаря на колегите за номинацията! 
Победител съм най-вече, защото колегите са ме оценили. Това значи много за мен!

Какво би пожелала на колегите за слeдващото Q?
Бъдете добри, помагайте си, записвайте си всяка идея и я споделяйте. Продължавайте да оценявате колегите си за всяко едно добро дело. Чувството е еднакво страхотно да номинираш и да си номиниран!