VNG обяви победителя в категория "Отговорност"

calendar logo 02.05.2023
article image

VNG (Viva Nomination Game) е специално разработена едногодишна игра за колегите във Viva Credit. Тя цели да насърчи добрите поведения и поощри изповядването на ценностите в компанията. Научете какво каза един от първите победители за Q1 – Ели Кирилова за VNG.

Ели е от над 7 години част от екипа на Viva Credit и заема позицията „Експерт обучения“. Споделя силно философията за живот на един изпълнител, артист, личност – Майкъл Джексън . Неспокоен, почти винаги недоволен от себе си, той е бил перфекционист, който непрестанно е отправял предизвикателства към себе си . Добавя негово изказване, което се опитва да следва и днес: "Да правиш нещата толкова добре, колкото последния път, не е достатъчно" - Майкъл Джаксън
Ели споделя, че Viva Credit осигурява за нея ценен опит и прозрения в света на финансите. Нейни думи са: "В началото си помислих, че не е за мен, но след известно време намерих кураж да продължа“.

Ели, колегите виждат най-често в твоите действия Отговорността. Kое те кара така силно да изповядваш тази ценност? 
Желанието е началото на всяко сътворение. Стремя се да се доказвам, да бъда от полза, което на свой ред да увеличи вътрешното усещане за близост, споделеност и реализация.

Защо смяташ, че имено ти си победител в тази категория?

"Майсторът хвана молива в ръката си, точно преди да го постави в кутията.
- Има пет неща, които трябва да знаеш преди да поемеш по своя път - каза му той. Каквото и да ти се случва, където и да се намираш, никога не ги забравяй. Пази ги в сърцето си и помни, че в тях ще намираш опора, сила и вяра. Така ти ще се превърнеш в най-добрия молив, който можеш да бъдеш.
Първо: ще можеш да правиш много велики неща, но само ако позволиш на някой да те държи в ръката си.
Второ: ще почувстваш болезнено подостряне от време на време, но то ще ти е необходимо, за да станеш по-добър молив.
Трето: ще имаш възможност да коригираш грешките, които си направил.
Четвърто: най-важната част от теб винаги ще бъде тази, която е отвътре.
И пето: на всяка повърхност ти ще оставиш своя следа. Независимо какво е състоянието ти, трябва да продължиш да пишеш.

А сега, на добър час и бъди щастлив, бъди устремен, но най-вече, бъди себе си!"

Какво би пожелал/а на колегите за слeдващото Q?
Истинският човек у нас е детето. Всички до едно са такива - постигат целта си, защото не спират да опитват. Постоянно влагат цялата си енергия, чар, заучени подходи и умения, за да обърнат изхода. На това ме научи синът ми. Подражавайте им!