Запознай се с победителя в категория "Човечност" на VNG

calendar logo 31.10.2023
article image

VNG (Viva nomination Game) е специално разработена едногодишна игра за колегите във Viva Credit. Тя цели да насърчи добрите поведения и поощри изповядването на ценностите в компанията. Прочетете какво каза един от тримата победители за Q3 – Вили Брайкова-Чучева за VNG.

Вили е част от екипа на Viva Credit повече от 11 години. Започва работа в компанията като първия Регионален мениджър на първите 3 офиса в гр. София. Родила е и трите си деца в компанията :)  Най-големият й син е първото „Вива бебе“. Вили е била и 4 години част от HR екипа на компанията и имено затова я описва като „моето второ семейство“. Обича предизвикателствата и трудностите, защото те й помагат да се изгражда, надгражда, учи и да става все по-добра. Не се отказва лесно и винаги иска да побеждава. В работата за Вили е важно да търси добрия човек и от него да изгради качествен и добър професионалист.

Вили, колегите виждат най-често в твоите действия Човечността. Кое те кара така силно да изповядваш тази ценност?
На първо място човечността е способността да уважаваш другите хора. Можем да кажем, че уважението към другите, както и към себе си, е основен инструмент за развитието на това качество. Човечността се проявява като черта на личността в действията на човек по отношение на външния свят. Уважение към хората, насърчаване и подпомагане на тяхното благополучие, искрено желание за помощ или подкрепа.

Защо смяташ, че имено ти си победител в тази категория?
Вероятно с действията си към колегите съм ги насърчила да ме номинират в тази категория. Въпреки, че често съм по-рязка, от сърце мисля, че трябва да можем да си помагаме както в служебен, така и в личен план. Не трябва да казваме „това не моя работа“ и да затваряме очите си за другите. Една мисия за да е успешна, то хората въвлечени в нея е необходимо да се подкрепят, помагат и да мислят един за друг.

Какво би пожелала на колегите за слeдващото Q?
В никакъв случай да не се отказват и да не се спират пред провала или първото "Не"! Винаги да мислят позитивно, креативно и вдъхновено. Да търсят подкрепа от колегите и близките си. Да вярват, че доброто винаги побеждава и, че след всяка буря изгрява слънце. И най-важното - не сте сами! ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!