Запознай се с победителя в категория "Човечност" на VNG за Q4

calendar logo 05.02.2024
article image

VNG (Viva Nomination Game) е специално разработена едногодишна игра за колегите във Viva Credit. Тя цели да насърчи добрите поведения и поощри изповядването на ценностите в компанията. Прочетете какво каза един от тримата победители за Q4 – Петя Николова за VNG.

Петя е част от екипа на Viva Credit от 10 години. Започва своя кариерен път като „Оператор кол център - продажби“, след което е повишена в Тийм лидер на отдела. Две години по-късно получава ново предложение за кариерно развитие, а имено да оглави Aдминистративния отдел на компанията. Петя приема предизвикателството и в момента заема позицията „Мениджър административни и застрахователни дейности“.

Пете, колегите виждат най-често в твоите действия човечността. Кое те кара така силно да изповядваш тази ценност?
Суперсила ли е човечността или е заложена във всеки от нас, защото сме хора и защото, макар и различни, сме част от едно общество, от една и съща реалност? Да дадеш, да помогнеш, да дариш е много повече от обикновен физически акт, защото означава солидарност и топлина, радост и удовлетворение както за получаващия, така и за даващия.

Защо смяташ, че имено ти си победител в тази категория?
Тук трябва да отговорят хората, които са ме номинирали, но явно стремежът ми да бъда полезна, да съдействам и да подхождам с разбиране към проблемите на хората около мен, са били фактор за това да ме номинират.

Какво би пожелала на колегите за 2024 г.?
Да продължават да се развиват, да преследват мечтите си и да правят всичко с увереност, че те са най- добрите в това което правят.