Запознай се с победителя в категория "Новаторство" на VNG

calendar logo 31.10.2023
article image

VNG (Viva nomination Game) е специално разработена едногодишна игра за колегите във Viva Credit. Тя цели да насърчи добрите поведения и поощри изповядването на ценностите в компанията. Прочетете какво каза един от тримата победители за Q3 – Божидара Янева за VNG.

Божи работи във Viva Credit от 1 година, а преди това е била част от холдинга MFG, където работи в тясно сътрудничество с всички маркетингови отдели на компаниите, част от холдинга. С ръка на сърцето заявява, че от всички екипи, Viva Credit са й били най-любимите колеги. И затова се чувства много щастлива, когато й предлагат позицията Графичен дизайнер именно в тази компания част от холдинга.

В работата си търси откритост и ефективна комуникация, сътрудничество, доверие, уважение, взаимна подкрепа, сплотеност и е истински благодарна, че в екипа, с който работи в момента, открива всички тези ценности.

Божи, колегите виждат най-често в твоите действия Новаторството. Кое те кара така силно да изповядваш тази ценност?
Стремя се умело да съчетавам различни стилове, цветове, текстури и елементи, които създават уникални и привлекателни композиции. В същото време се опитвам да създам дизайн, който да решава специфични проблеми, да комуникира ефективно с целевата аудитория и да отразява уникалния характер и стойностите на бранда или проекта.

В работата си много разчитам на креативно си мислене и на способността ми да пресъздавам нещо обичайно по необичаен начин. Това не само обогатява дизайнерските проекти, но и помага на марката или проекта да се открои и да се диференцира на конкурентния пазар.

Защо смяташ, че имено ти си победител в тази категория?
Позицията ми на Графичен дизайнер ми позволява да прилагам креативност и иновации в работа си. Често експериментирам с нови концепции, стилове, цветове и техники. Мисля, че това кара хората да разпознаят новатор в мое лице. Но новаторският дизайн не винаги се свежда само до създаване на нещо съвсем ново и революционно. Понякога само добавянето на свежи идеи във вече съществуващи концепции е напълно достатъчно, за да заживее нов живот даден проект.

Какво би пожелала на колегите за слeдващото Q?
Пожелавам на всички колеги много вдъхновение и креативност във всяка задача, която предстои да решат. Да бъдат силни и целеустремени във всяко едно предизвикателство, пред което се изправят. Нека тримесечието бъде изпълнено с успешни проекти и постижения, които да донесат удовлетворение и признание на цялата компания.