Запознай се с победителя в категория "Новаторство" на VNG за Q4

calendar logo 08.02.2024
article image

VNG (Viva Nomination Game) е специално разработена едногодишна игра за колегите във Viva Credit. Тя цели да насърчи добрите поведения и поощри изповядването на ценностите в компанията. Прочетете какво каза един от тримата победители за Q4 – Виктория Евтимова за VNG

Вики е част от екипа на Viva Credit от 2 години. В началото стартира като Digital Marketing Specialist в иновативния проект на компанията "Violeta", където фокусът е насочен изцяло в развитието на проекта онлайн. Няколко месеца по-късно преминава в Маркетинг екипа на Viva Credit, където работи в посока развитие на бранда не само онлайн, но и посредством офлайн канали.

Вики споделя с нас, че в работата си достига до успеха, чрез вътрешното удовлетворение, което я кара да търси новото и да миксира няколко идеи в една.

Вики, колегите виждат най-често в твоите действия новаторството. Кое те кара така силно да изповядваш тази ценност?
Вътрешното удовлетворение от идеята и осъществяването на нещо ново е водещо, когато мисля върху една рекламна кампания. Проучвам, чета и надграждам идеите си, така че да създам уникалност и да придам емоционална свързаност с бранда. И както е казал Филип Котлър: " Маркетингът отнема ден за учене. За жалост отнема цял един живот за усъвършенстване.", вярвам, че човек винаги има в какво да продължава да се развива и усъвършенства знанията си. Затова продължавам смело напред към следващото предизвикателство :)

Защо смяташ, че имено ти си победител в тази категория?
Оценявам признанието на колегите ми, защото това само по себе си означава подкрепа в това, което правя. Вдъхновението понякога идва от подкрепата, удовлетворението е последващата емоция. Именно към него ще продължавам да се стремя и през 2024 година.

Какво би пожелала на колегите за 2024 г.?
Вяра в уменията си, защото всеки човек е способен да сътвори нещо неповторимо и уникално. Преследване на желанията си, защото силно вярвам, че постигането им носи неизмеримо щастие на всеки. И не на последно място, сияен поглед и усмивка, защото това означава хъс и любов към живота.