Запознай се с победителя в категория "Отговорност" на VNG

calendar logo 31.10.2023
article image

VNG (Viva nomination Game) е специално разработена едногодишна игра за колегите във Вива Кредит. Тя цели да насърчи добрите поведения и поощри изповядването на ценностите в компанията. Прочетете какво каза един от тримата победители за Q3 – Цвети Тончева за VNG 

Цвети работи във Вива Кредит от лятото на 2018 г. Започнала на шега като консултант в малък офис – Раднево, след това по стечение на обстоятелствата пред нея се откриват две възможности – да си тръгне или да продължи в нов офис, тъй като компанията закрива този в гр. Раднево. Избира втората и поема по пътя на това ново предизвикателство. Заедно с това бива ментор на няколко офиса. От 01.10.23г. Цвети продължава да стъпва смело по кариерната стълбица и заема позицията „Регионален мениджър“ на зона Юг.

Цвети, колегите виждат най-често в твоите действия Отговорността. Кое те кара така силно да изповядваш тази ценност?
Отговорността е част от моето виждане за работата и живота. Това е нещо, което нося в себе си и съм развила с времето. Нещото, което ме води напред. Искрено вярвам, че това е причината да се нарека победител в тази категория.

Защо смяташ, че имено ти си победител в тази категория?
Защото не е важно да знаеш абсолютно всичко, но е важно да знаеш къде да го намериш в момента, когато е необходимо.

Какво би пожелал/а на колегите за следващото Q?
Да бъдат отговорни преди всичко към себе си. Да искат, да учат, да знаят, да могат. Да бъдат винаги така отзивчиви един към друг.