11 години Viva Credit: заедно градим общото бъдеще с човечност, новаторство и отговорност

calendar logo 01.06.2023
article image

С неописуемо вълнение отбелязваме 11-ата годишнина на Вива Кредит. Стремежът и мисията ни винаги са били да променяме финансовите практики в България и да предоставяме равни възможности за финансово включване на всеки без оглед на моментното им финансово и социално състояние. Работим с грижа за благосъстоянието на клиентите си, предлагайки им иновативни продукти, базирани на индивидуалните им нужди и възможности, и отлично клиентско обслужване. Гордеем се да бъдем надежден финансов партньор на хиляди доволни потребители, които намират в наше лице подкрепа и приятелско рамо.

Отговорността е един от крайъгълните камъни на нашата философия. 

Залагаме на прозрачността и високите етични стандарти, като осигуряваме честни и първокласни услуги на нашите клиенти, които да отговарят на амбициите и мечтите им. Всеки ден градим доверие, като помагаме на потребителите по пътя им да постигнат финансова стабилност, и поемаме отговорност за резултатите от дейността си.

В постоянно променящия се свят ние сме готови да се адаптираме към предизвикателствата, които предстоят. Обещаваме ви да продължаваме да работим и творим за по-добро бъдеще за всички и с грижа към заобикалящата ни среда. Ще продължим да бъдем иновативни и да предлагаме постоянно усъвършенстващи се решения, които да подобрят вашия финансов живот.

Единадесет години на пазара са не само повод за радост и празнуване, но и за задълбочаване на нашите ангажименти към вас - нашите клиенти, към партньорите ни и към общество като цяло. Благодарим ви, че бяхте и ще продължите да бъдете част от нашата история! Нека не спираме заедно да градим по-добро и по-устойчиво бъдеще за всички!