5 Необичайни идеи за подаръци за Деня на влюбените

calendar logo 12.02.2024
article image

Най-романтичният ден чука на вратата ни. Защо не зарадваш половинката си с нещо различно и нестандартно?

Свети Валентин винаги ни изненадва. Влюбени хора трескаво обикалят улиците  в търсене на перфектното цвете или сладко изкушение. Често хората се сещат за своите половинки в последния момент, като обикновено залагат на нещо мило, но до болка познато. Разбира се, че обичайно асоциираните с празника шоколад и цветя също имат своето място на този романтичен ден.

Но вместо да се придържаш към стандартните подаръци, защо не избереш нещо, което ще остави трайно впечатление?

Ето пет необичайни идеи, които ние от Viva Credit решихме да ти споделим, които ще направят Деня на влюбените незабравим за теб и твоята половинка.

Вечеря на тъмно
Защо не изненадаш партньора си с вечеря на тъмно, на която и двамата ще се наслаждавате на вкусни ястия, които ще галят небцето? Представи си преживяване, при което визуалният елемент напълно отсъства, но всички останали сетива се изострят. Усещаш вкусове и аромати, които хранят любопитството и въображението, но очите ти не успяват да попият от кулинарната магия. Именно в това се крие и чарът на подобно сензорно преживяване. Ти се наслаждаваш на вкусна храна в компанията на любим човек, но в условията на пълен мрак, където удоволствието се допълва от глас, мирис, докосване и вкус. Гарантираме ти, че дълго ще помниш тази вечер.

Пътуване с теснолинейка
Защо не замениш ресторантите и цветята с едно по-различно пътуване с теснолинейка из малко познати, но безкрайно живописни кътчета на страната. Родопската теснолинейка не е просто средство за транспорт – тя е едно незабравимо пътуване във времето, със спиращи дъха гледки и в компанията на много други любопитни души. Наслади се на тракийското поле, чепинската котловина и полите на Рила в компанията на твоя любим или любима. Пътуването ще те отведе до непознати села и поляни, ще те запознае с много и интересни хора и най-важното – двамата заедно ще изживеете едно приключение, което ще топли задълго сърцата.

Готварски курс за двама
Всички сме чували фразата „Любовта на мъжа минава през стомаха“. И въпреки че не сме много съгласни с нея, не може да не отбележим, че сготвената храна заедно с половинката е любов споделена. Готварските курсове са не само начин да прекараш повече време с половинката, но и възможност да поглезиш както тялото, така и душата си с разнообразие от всякакви кулинарни изкушения. А приготвеното заедно ястие, освен че ще стопли стомасите, ще възпламени и пламъка на любовта. Придобитите впоследствие кулинарни умения ще послужат за много бъдещи вкусни изненади.

Поставка за чаша за вино с гравюра 
Виното е еликсирът на боговете. Но то също така е и символ на най-романтичния ден през годината. Виното сближава сърцата и прави всеки миг заедно още по-сладък. Но защо да го прекараш, пиейки в чаши, които не носят никаква емоция? Вместо обикновените винени чаши, които седят скучно на масата, изненадай своя партньор с персонализирана поставка за чаша за вино с гравюра, с която пиенето на вино ще се превърне в истински ритуал. Този елегантен аксесоар не само ще подчертае любимото ти вино, но и ще предостави постоянно напомняне за специалния момент, който споделяте.

Конструктор "Влюбени птички" 
Често свързваме конструкторите със забавление за най-малките или с досадно препятствие, което постоянно настъпваме в тъмното. Но любимата на милиони деца игра предлага забавление и за техните родители. Подари на любимия човек нещо уникално и забавно с комплект "Влюбени птички". Очарователните влюбени птички, познати още и като неразделки, са кацнали на клон, украсен с розови сърца и цветя, а голямото червено сърце символизира тяхната любов. Този сладък комплект е идеалният начин да изразиш любовта си към своята половинка. Тези малки конструктори представляват своеобразен символ на твоята връзка и ще внесат радост и усмивка във вашия дом.

Бонус: Плюшено сърце с мини кръвни клетки
Ако търсиш нещо по-необичайно, защо не подариш плюшено сърце, съставено от малки и меки кръвни клетки? Този нестандартен подарък е не само забавен, но и символ на любовта и грижата за здравето на твоя партньор. Накарай сърцето на половинката ти да забие още по-бързо с това невероятно плюшено сърце, с което ще кажеш „Обичам те!“ по един наистина различен начин. Перфектен подарък за хора със здравословно чувство за хумор!

Празници след празници, но портфейлът ти понякога изтънява. Не унивай! Viva Credit е твой верен партньор, който може да ти съдейства, ако трябват допълнителни пари, за да подариш желания подарък на любимия човек и заедно да се насладите на романтичните моменти. Оставаме до теб, в случай че имаш необходимост от бърз заем, за да пресъздадеш магията на Св. Валентин.