Добре дошла седмица на любовта!

calendar logo 10.02.2021
article image

Романтика, рози и приятни емоции! Дни преди най-романтичния празник в годината Свети Валентин любовта се усеща във въздуха.

Този 14 февруари със сигурност няма да бъде като никой друг преди. Последната година промени ежедневието и навиците ни, но със сигурност не промени начина, по-който изразяваме чувствата си. Напротив. Като че ли станахме по-любящи и романтични, грижещи се за любимите си хора. А приятни емоции, малко шоколад и нежна прегръдка никога не са излишни.

Но освен любов е добре да подсигурим и подарък за любимия човек.

Избра ли вече какво ще подариш? 

 

Ако все още не си, защо не почерпиш вдъхновение от някоя от нашите идеи, които подготвихме с много любов за теб.

Направи подаръка сам. Колаж от снимки или фотоалбум с незабравимите ви моменти. Помисли за красив спомен, който не изисква много време и средства, но би зарадвал половинка ти.

Среща Дежа вю. Да, звучи странно. Но, освен романтичен, този жест може да бъде и много забавен. Припомнете си първата си среща. Заведи своята половинка на мястото, на което сте се срещнали за първи път, и направете отново всичко, което сте правили тогава.

Романтична вечеря с любимата ви храна. Винаги работещ и сигурен вариант, с който да поглезиш себе си и любимия човек.

Пикник у дома.  През последните месеци живеем в нетипично ежедневие и наум ни идват и нетрадиционни идеи. Пикник в хола у дома e романтична и лесна за реализиране изненада, която можеш да организираш и в последния момент, ако си забравил да купиш подарък на любимия човек. Свещи, тиха музика и няколко възглавници на пода са добър старт на вечерта.

Буркан с послания. Идея за онези от вас, които обикновено в последния момент се сещат за Деня на влюбените. Вземи няколко листчета и на тях напиши всичко онова, което обичаш в своя партньор - всички малки детайли, които го правят толкова специален за теб. Завържи панделка и изненадай любимия/любимата си.

Картичка с любов. Понякога да купим подарък е по-лесно, отколкото да изразим чувствата си. И защото, винаги искаме да можем да ви помогнем, събрахме на едно място няколко красиви пожелания, които може да напишеш в картичката до любимия човек.

„Нося сърцето ти в своето сърце!"

„Благодаря, че си точно ти. Благодаря, че си до мен.“

„Обичам всичко онова, през което с теб преминахме в любовта. Гордея се с това, което ни донесе тя.“

„Да бъдем „Ние“ е най-доброто „Аз“, което някога ще бъда.“

Но колкото и да е добър, всеки план може да срещне трудности. Планираната от теб изненадата е претърпяла неуспех или подаръкът, който искаше да купиш, вече не е достъпен? А може би просто си забравил да предвидиш средства и за този повод. Случва се на всеки, а за някои хора вълнението и трепетът от купуването на подарък в последния момент носят още спомени и  удоволствие.

Не се тревожи, ние сме до теб, който и вариант да избереш. Бъди спокоен, че ще те подкрепим.  С промоцията ни от 0% лихва за първите 14 дни за всички нови клиенти на Viva Credit усвоили ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ от 100 до 1000 лв. до 28.02.2021 г. може да си сигурен, че празникът ще бъде неповторим, а спомените – приятни. И за да не губиш от времето с любимите си хора в търсене на перфектния подарък, сега можеш да кандидатстваш и усвоиш необходимите ти средства изцяло онлайн, без значение къде се намираш, защото знаем, че има и по-приятни неща, които може да направиш през тези дни.