Димана - един истински човек

calendar logo 31.08.2018
article image

Тя е една талантлива и красива млада дама! Обича любовта, живота и истинските хора, но най-много обича да пее и да създава музика. Женствена, спонтанна и дръзка, понякога провокираща, но винаги много истинска. Не може да остави събитията да бъдат контролирани от времето. Тя обича да търси и да намира изненади, обожава блясъка на промяната и искрите на победата. Всичко това, събрано заедно в един истински човек е Димана. 

Какво още не знаем за Димана?


Какво не знаете за мен ли? Аз съм един истински човек. Мисля си, че от интервютата, които съм давала за медиите някак встрани остава любовта ми към морето. Близо до него се чувствам свободна и пълна с енергия. Гледайки го се зареждам и това ме прави щастлива. С нетърпение очаквам всяка среща с него, защото то дава живот. Поне така, аз го усещам.

Кое е мястото, където винаги се връщаш с удоволствие?
На сцената.

Какво цениш най-много в един мъж?
Харесвам мъже, които излъчват сила – вътрешна сила; които са наясно със себе си и желанията си, имат амбиция за развитие и постижения – независимо дали в материален или духовен аспект. Харесвам мъже, които умеят да си поставят ясни цели и да ги преследват.

Имала ли си трудни периоди и как си ги преодолявала?
Разбира се. Като всеки истински човек. Трудностите ме правят по-силна. Хубавото е, че почти веднага се връщам към слънчевото си настроение.

Какви са най-новите ти проекти по-които работиш?


Работя по снимките на фолклорна песен, която съм обещала на почитателите ми. Мисля, че ще ги изненадам приятно. За феновете на поп-фолка също подготвям изнанади, така че най-хубавото тепърва предстои. 

Имаш ли друга твоя страст освен музиката?
Да, освен музикалните проекти, се занимавам и с грим. Успешно развивам бранда Dimana Make up. Радвам се , че открих тази страст в себе си. Това ми доставя огромно удоволствие и удовлетворение, след като видя щастливите лица на хората. Вярвам, че всеки човек има много таланти , трябва само да ги потърси и открие в себе си, както и да има смелостта да ги развие.

Какво е това, което те прави щастлива?
Радват ме малките неща в живота. Разходките и разговорите с дъщеря ми, вечеря споделена с любим човек, морето, срещите с приятели. Това ме зарежда и ме прави истински щастлива.

Какво ще пожелаеш на истинските хора – на читателите на вестник Вива Кредит?
Пожелавам им да бъдат себе си и да останат истински хора. Да се радват на живота, такъв какъвто е, пъстър и шарен.

Какво ще пожелаеш на Вива Кредит за 6-тия рожден ден на компанията?
Да продължава да застава зад истинските хора точно тогава, когато имат нужда. Защото трудностите са по лесни за решаване, когато са споделени.
Пожелавам още много години да помагате на клиентите си.