КОЛЕДА ВЪЗМОЖНА! Тайната е в организацията.

calendar logo 20.12.2021
article image

Остават броени дни до Коледа, любимо време за мнозина. Подготвяме списъка със задачи и започваме да отмятаме една по една. Но често забързани в ежедневния ритъм и останалите ангажименти забравяме по нещо важно. За да си подарите едни наистина спокойни и радостни празнични дни, ние от Viva Credit подготвихме няколко съвета, с които да организирате по-добре времето и семейния бюджет.

Ето и какво да вземете предвид  през оставащите дни до Коледа.

 

  • Украса – най-отличителният елемент на любимия празник е именно украсата. Светлините, коледното дръвче и гирляндите, с които трансформираме дома. Помислете дали имате всичко необходимо останало от миналата година или трябва да допълните украшенията за дома. Все пак традицията повелява всяка година да поставяме нова играчка върху коледната елха.
  • Подаръци – несъмнено няма как да бъде Коледа, ако няма подаръци. Затова набележете какво искате да подарите на своите близки и започнете да се подготвяте преди големия ден. Нашият съвет е да не купувате всички подаръци накуп, защото така освен повече стрес, вероятността да забравите нечий подарък или да купите нещо, което всъщност не искате е значително по-голяма.
  • Празнична трапеза – какво е Коледа без сарми и баница. Дали ще приготвите и тази година традиционните ястия или ще експериментирате с нещо ново и любопитно, направете си план какво ще приготвите и дали можете да се снабдите с част от продуктите по-рано. Сигурни сме, че на пакета боб няма да му се случи нищо, ако остане в шкафа няколко дни.
  • На гости при роднини – срещи с любимите хора и вкусните гозби на баба. Много от нас ще прекарат някои от почивните дни с близки и приятели извън града или просто ще наемат място, където да прекарат празничните дни. Планирайте пътуването и добавете в списъка с разходи и него.
  • Да отделим пари за след празничните дни – добре е да предвидим сума, с която да посрещнем дните след празничния маратон. Сметките ще дойдат, а с малко спестени пари ще можем да си помогнем и избегнем излишното напрежение.

Каквито и планове да си направите - било то добри или отлични, винаги разчитайте на Viva Credit. Ние ще сме до вас за да реализирате мечтаните празнични дни и да си осигурите спокойното начало на новата година.