Коледни приключения с аромат на мандарини и предколедни активности

calendar logo 07.12.2021
article image

И ето, че обратното броене до Коледа започна. Декември дойде, а с него и вълнението за предстоящите празнични дни. Срещи с любими хора, аромат на канела и очакване на подаръци, едва ли има по-любимо време от годината за малки и големи. Освен любимите коледни песни, във въздуха вече се носи трепета на коледните дни. Затова всеки ден трябва да бъде ново вълнуващо приключение. Решихме да съберем на едно място няколко идеи, с които да направите тези предколедни дни по-различни и динамични. Защото никога не е късно да опитаме нови неща.

Вечерна разходка по празнично украсените улици 

 

В приятна компания и с чаша топла напитка в ръка, една разходка из окъпаните в светлина и коледна украса улици, може да се превърне в чудесен спомен и повод за нови снимки.

Да посетим коледен базар през уикенда 

 

На все повече места можем да видим коледни базари носещи празнично настроение и вълнуващи емоции. Вкусна храна, приятна музика и чудесна възможност да организираме един семеен ден на открито.

Да направим коледните подаръци у дома 

 

Чудесно занимание за цялото семейство. Развлечение за децата и още по-специални подаръци за близките. От аксесоари за дома, до домашно приготвени курабийки. Единствената граница е въображението.

Коледна украса като никога досега

 

Защо не, точно тази Коледа да изненадаме себе си с различна коледна украса. Цветни лампички, малко изкуствен сняг и много фантазия.

Тази Коледа първите подаръци са за нас

 

Поглезете себе си и си направете подарък преди тези за останалите. Уикенд в планината, където най-добрият завършек на деня е запаленият огън в камината. Или няколко дни на село, далеч от шума на града и сред спокойствието на красивата природа.

Идеите са много, а времето не спира, затова не чакайте за да си подарите специални предколедни дни. Вие само започнете, а ние от Viva Credit ще сме до вас за да си осигурите незабравими преживявания. Ако имате нужда от подкрепа и за коледните подаръци, доверете ни се, заедно ще направим най-хубавите изненади.