My.vivacredit - онлайн решения по всяко време

calendar logo 21.07.2023
article image

В забързаното ни ежедневие рядко ни остава време да се редим по институции, да чакаме да ни приемат на телефонната линия или на някоя опашка, дори и само за въпрос. Във Viva Credit от години се стремим да имаш пълна яснота за твоя текущ кредит и особеностите по него, затова ти предоставихме my.vivacredit.bg. С него имаш наблюдения по твоите активни кредити по всяко време, където и да се намираш. С my.vivacredit получаваш лесен и бърз достъп до тях само с няколко клика и си гарантираш спокойствие. В този материал ще ти разкажем повече за тази услуга, в случай, че решиш да преминеш на страната на бързите дигитални решения.

Какво е my.vivacredit?

Мy.vivacredit е личният ти профил във Viva Credit, който ти дава възможност да имаш яснота върху текущите ти кредити, задълженията по тях и предстоящи дати на плащане, за да си винаги в редовност. Твоят личен профил е достъпен за теб през сайта vivacredit.bg. В случай, че ползваш профила си ежедневно, можеш да добавиш страницата на екрана на твоето смарт устройство или компютър.

Какви са възможностите на my.vivacredit?

Виждаш цялата информация и следиш настоящия си кредит.


Чрез my.vivacredit виждаш подробна информация за текущите си кредити във Viva Credit. Лесно следиш и си винаги наясно със задълженията си.

Кандидатстваш за кредит директно през профила си.


С my.vivacredit можеш да кандидатстваш за кредит бързо и лесно. Всичко, което трябва да направиш, е да избереш необходимата сума от калкулатора и най-удобните за теб вноски. При кандидатстването през my.vivacredit.bg, част от информацията, която си ни предоставил, ще бъде попълнена автоматично, което ще улесни и скъси пътя ти до завършване на твоята онлайн заявка. Спестяваш време и усилия, а има ли нещо по-ценно от времето?

Можеш да актуализираш своята информация.


Твоят профилът ти дава възможност да актуализираш част от информацията за себе си, което при следващо кандидатстване би улеснило още повече завършването на твоята онлайн заявка за кредит.

Можеш да избереш през кои канали да получаваш информация от нас.


Искаш винаги да си в течение за най-актуалните ни отстъпки и промоции? Чрез my.vivacredit можеш да избереш предпочитаните за теб канали за получаване на информация. Писмо по пощата, електронно съобщение по имейл, обаждане по телефон, SMS или Viber съобщение? Ти избираш и винаги си в течение с най-новите предложения и специални възможности.

Връзки към важна информация за Viva Credit.


В твоя профил ще откриеш и важни връзка към сайта на Viva Credit, в случай че имаш допълнителни въпроси, по които искаш да намериш повече информация, искаш да се свържеш с наш представител по телефон, да ни изпратиш съобщение или търсиш наш офис в твоето населено място. 

My.vivacredit.bg е удобен, лесен и сигурен начин да разполагаш с всичко необходимо за твоя активен кредит онлайн. Твоят профил е не само помощник в проследяването на заявената от теб услуга, но и сигурен начин да заплащаш задълженията си навреме, онлайн, в удобството на твоя дом. Ако искаш да научиш повече как да се сдобиеш с това удобство на модерния свят, винаги можеш да се свържеш с нас или прочети повече на vivacredit.bg