1, 2, 3… стана време за бал

calendar logo 13.05.2021
article image

Месец май носи в себе си духа на завършването, без значение дали сте абитуриент от няколко дни или сте били преди 20 години. Спомени, ентусиазъм и приповдигнато настроение. Завършването на училище е един от важните моменти в живота на всеки един от нас, когато затваряме една прекрасна и основополагаща част от живота и започваме друга, още по-вълнуваща и пълна с изненади. Радостният повод е празник не само за завършващите, но и за техните близки и познати.

А за такъв специален момент всеки иска да направи най-хубавия подарък, но често не ни остава време за вдъхновение и идеи.

 

И защото ние от Viva Credit сме ваш доверен съюзник, събрахме на едно място няколко интересни предложения за подарък, подходящи както за млади дами, така и за развълнувани господа:

Иновативна скреч карта на света – С нея младите изследователи и любители пътешественици ще могат да маркират и изтриват вече посетените от тях държави. Подарък и обещание за новите хоризонти пред младежите.

Картина от звук – Интересен и нетрадиционен подарък. Картина от звук е изкуство, създадено от звуковите вълни на запомнящите се звуци в живота ви. Запис на глас, любима песен или какъвто и да е ценен звук се превръща в уникална картина, която носи траен спомен за хубавите моменти по красив и оригинален начин.

Колаж с любимите съученици – Със сигурност много от завършващите ще бъдат натъжени от раздялата със своите любими съученици и приятели, затова вие им подарете красив колаж с техни снимки, които да останат за спомен.

Специална лична/тематична фотосесия – „Кажете зеле“! В дните преди и след абитуриентския бал поводите за снимки са много. Зарадвайте вашия абитуриент със специална лична или тематична фотосесия. Подарете им незабравимо изживяване,  което да ги накара да се почувстват специални. Професионалните грим, прическа и фотограф ще са само за тях.

Ваучер за преживяване – Освен вещи вече можем да подаряваме и изживявания. За авантюристите - скок с парашут, екстремно катерени и какво ли още не. А за любителите на спокойствието – релаксиращи или разкрасяващи процедури за приятели. Ваучерът за изненадата пристига в специална персонализирана кутия.

Помислили сме не само за идеите за подарък, но и за подкрепата, от която бихте имали нужда, ако баловете са повече от един или просто заплатата този месец няма да стигне. А може би и вие сте отдавна завършил абитуриент, който тази година ще си спомни за отминалите 10, 15 или 20 години от завършването. Ние от Viva Credit сме до вас, за да ви подкрепим и дадем възможност да посрещнете всеки разход. Разгледайте в нашия сайт възможностите за финансиране и изберете най-подходящия за вас. Зарадвайте и себе си - подарете си малка изненада и превърнете този месец в специален и за вас.