Екипът на Viva Credit взе участие в Legion Run 2021

calendar logo 18.04.2022
article image

За трета поредна година Viva Credit участва в калното приключение на духа и волята.

 

По случай своя девети рожден ден Viva Credit подари на 9 колеги билети за участие в първото за тази годината издание на Legion Run 2021. Събитието се проведе на 03.07.2021 г. в с. Конска, област Перник. Наградените легионерите взеха участие в изпитанието като признание за активната им работа и заслуги по проектаViva Stars.

С екипна работа  и много позитивни емоции колегите преминаха през шест километровото трасе за три часа. Нито калта, леда, огъня и бодливата тел успяха да спрат легионерите на Viva Credit. Обединени, колегите успешно преодоляха блата, кални ровове, водоструйки, високи по шест метра стени и заедно достигнаха до финала като сплотен отбор. Без екип, финалът е невъзможен. Приключението беше вълнуващо, забавно и много мръсно.

Калното предизвикателство Legion Run се утвърди като повече от бягане с препятствия, наложи се като изпитание за духа, физическата издръжливост и олицетворение на работата в екип.

Регламентът на Legion Run отразява основополагащи ценности за компанията като екипност и съпричастност, затова не е случайно, че екипът на Viva Credit участва в изпитанието за трета поредна година.

Viva Stars е вътрешна инициатива на Viva Credit, която има за цел да мотивира колеги от различни отдели и звена в компанията да мислят извън своята конкретна длъжност и задачи. Да предизвикват себе си, като споделят иновативни идеи за развитие и ангажираност.

За да стимулира инициативността и отдадеността към проектите, Viva Credit награждава най-активните колеги с различни награди, стимулиращи както личностното, така и колективното развитие.

Сигурни сме, че приели присърце предизвикателството, колегите с нетърпение очакват новите дати, за да сформират отбори и да се присъединят към семейството легионери.