ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ 14 с 0% лихва за 14 дни. Твоят доверен избор, с който връщаш толкова, колкото си взел

calendar logo 18.04.2022
article image

На море или на планина, комфортен хотел или бунгало в гората, лятото несъмнено е сезонът, който ни предлага богато разнообразие от възможности за развлечение и отдих. Времето навън е толкова приятно, че понякога само една почивка не е достатъчна. Няколко допълнителни дни към планираната отпуска могат да се отразят повече от благоприятно както на тялото, така и на духа ни.

За тези моменти на допълнителни и не съвсем планирани разходи създадохме ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ 14.

Какво получаваш?

 

Всеки нов клиент, усвоил суми от 300 до 3000 лв. в периода 23.08. - 30.09.2021 г., може да се възползва от 0% лихва за върнати до 14-ия ден задължения с ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ 14.

Връщате точно толкова, колкото сте взели. Изцяло онлайн процес по кандидатстване, одобрение и превод на сумата в посочена от клиента банкова сметка. Лесно и бързо от телефона или компютъра получавате желаната сума, за да планирате нови покупки и преживявания.

Регистрирайте се в MyVivacredit и направете изживяването си още по-функционално и удобно, като изцяло онлайн плащате вноските по своите задължения.

Мечтайте смело и действайте с размах! Ние от Viva Credit сме до вас, за да подкрепим най-щурите активности и големи подаръци.