Management Financial Group, част от която е и Viva Credit, дари 30 000 лв. за борбата с COVID-19

calendar logo 18.04.2022
article image

В извънредната ситуация, в която е поставена България, а и целият свят, заради пандемията от коронавирус, е от особена важност да сме сплотени като общност и да действаме ангажирано в борбата срещу ограничаването на разпространението на болестта, за качественото третиране на заразените и – не на последно място – за осигуряване на безопасната работа на медицинските работници. 

Management Financial Group дари голяма сума пари за борбата с Covid-19

 

Като социално отговорна компания, която е неделима част от обществения живот, Management Financial Group – част от която е и Viva Credit наред с други водещи компании в областта на небанковото кредитиране, се присъедини към дарителите в борбата срещу Covid-19 още с първите тревожни новини около разпространението на вируса в България през март. Сумата от 30 000 лв. беше преведена по специалната дарителска сметка на Министерството на здравеопазването, като средствата ще се използват за осигуряване на цялостни предпазни комплекти за работещия медицински персонал, за консумативи и апаратура, в това число и така нужните респиратори.

Помощта и съпричастността в тези трудни моменти не се изразяват само в направените дарения, а и в личния принос на всеки един гражданин и компания за облекчаване на кризата и безпокойството във всички сфери на живота. Още в самото начало на извънредната обстановка в България ние от Viva Credit предприехме всички необходими санитарно-хигиенни мерки, за да осигурим допълнително безопасността и здравето на нашите колеги и на нашите клиенти. Разбирайки добре трудностите, пред които се оказаха и редица наши сънародници, Viva Credit беше и сред първите компании в бранша, които предприеха мерки за облекчаване на своите клиенти, пряко засегнати от пандемията от COVID-19.