Дванадесет години до истинските хора: Пътят на Вива Кредит в света на финансовите услуги

calendar logo 31.05.2024
article image

През юни Viva Credit става на дванадесет години. Започнахме работа през далечната 2012 г. с един-единствен офис и малък екип от хора. Оттогава не сме спирали да работим усърдно с ясна визия за бъдещето и грижа за нашите клиенти и колеги. 
 

Днес, дванадесет години по-късно, Viva Credit e част от водещите небанкови финансови институции в България, които се отличават с прозрачност, новаторство и внимание към клиентите.  Компанията е част от портфолиото на Management Financial Group.   
Мисията ни е да бъдем близо до истинските хората - тези които ценят малките неща, познават и добрите и лошите моменти, понякога срещат трудности и имат необходимост от подкрепа. За тях ние сме доверен партньор, който не само предоставя решения, но и създава услугите си на база техните нужди и предпочитания. Клиентите ни харесват възможността да избират: онлайн, по телефон или в някой от нашите 67 офиса в цялата страна, те получават гарантирано удобство и качествено обслужване. 
 

С времето изискванията на потребителите ни се променят и ние се развиваме, за да отговорим на тях. За тази цел разработваме нови продукти и услуги инвестираме в нови технологии и дигитални решения. Така улесняваме процесите, правим пътя на клиента още по-бърз, гарантираме защитата на данните и даваме възможност за финансиране на нови групи от населението. Това ни позволява да оптимизираме процесите и да предлагаме максимално добри условия. 
 

През всички тези години във Viva Credit сме полагали усилия да гарантираме удовлетвореността не само на клиентите ни, но и на всеки наш колега. Конкурентното възнаграждение, социалните придобивки и позитивната работна среда са само част от факторите, които карат нашите таланти не само да идват на работа с усмивка и мотивация, но и да се стремят към развитие в компанията. Със специално разработената ни игра VNG (Viva Nomination Game) насърчаваме доброто и живеем с ценностите в компанията - Новаторство, Отговорност и Човечност. 
 

Активно сме ангажирани със социални и доброволчески инициативи. Подкрепяме благотворителни каузи в сферите на образованието, здравеопазването, културата и околната среда. Вярваме, че всеки от нас има силата да допринесе за това заедно да живеем в един по-добър и справедлив свят.  
С решителен поглед към бъдещето, във Viva Credit продължаваме да си поставяме амбициозни цели и да работим усилено, за да предоставяме още по-качествени услуги и продукти.  
 

Ценим високо твоето доверие и ти благодарим за партньорството!