Годишната мотивационна игра VNG на Вива Кредит бе отличена с приз за „Иновативен проект“

calendar logo 15.07.2024
article image

За десета поредна година b2b Media събра бизнеси и предприемачи, за да отпразнуват най-добрите, най-иновативните и устойчиви компании в България и техните програми и стратегии. И през 2024-та година конкурсът отличи онези  проекти, които акцентират върху гъвкавост, иновативност, грижа за обществото и колегите, докато преодоляват трудни обстоятелства и продължават да постигат високи резултати.  

На церемонията, проведена в петък, 12 юли, Вива Кредит бе удостоена с престижната награда за "Иновативен проект" за Viva Nomination Game (VNG) – първата по рода си вътрешна инициатива, създадена с цел да насърчава и поощрява ценностите на компанията: човечност, новаторство и отговорност. 

VNG е едногодишна игра, предназначена за всички във Вива Кредит. Чрез специално разработена анкета, колегите имаха възможност да номинират своите колеги в три категории – човечност, новаторство и отговорност. Всеки номиниран имаше шанс да спечели награда, а номиниращите се включваха в томбола за допълнителни подаръци. 

Проектът се оказа изключително успешен, като постигна над 1400 номинации за годината и така надхвърли почти тройно първоначалната ни цел от 500 номинации. Играта допринесе значително за сближаването на екипите, по-добрата адаптация на новите колеги и повишаването на ангажираността в компанията. 

Тази награда от b2b Media е признание за усилията на Вива Кредит да създадем позитивна и мотивираща работна среда. Благодарим на всички, които активно участваха в играта и допринесоха за този успех!