Партньорство между Вива Кредит и Застрахователно дружество Инстинкт

calendar logo 11.10.2024
article image

„Вива Кредит“ АД и Застрахователно дружество „Инстинкт“ АД обединяват усилия, за да предоставят  удобни и достъпни застрахователни продукти и на клиентите на Viva Credit. Тази колаборация цели да разшири портфолиото от продукти и услуги, които предлагаме, с иновативни застрахователни решения, които предоставяме като застрахователен агент на застрахователното дружество.

ЗД „Инстинкт“ АД е част от Management Financial Group (MFG) – водеща група от компании в сферата на небанковите финансови услуги в Централна и Източна Европа. MFG обединява успешни бизнеси в различни сектори като потребителски кредити, кредити за микро и малък бизнес, кредитни карти,  дигитални услуги и други.

Благодарение на партньорството си с  „Инстинкт“, Viva Credit предлага ексклузивните застрахователни продукти “ВИВА ДОМ” и “ВИВА СИГУРНОСТ”. Чрез тях потребителите могат да бъдат спокойни, че домът им е защитен, а те самите са застраховани срещу неочаквани злополуки.

Основни принципи на ЗД „Инстинкт“

Мисията на „Инстинкт“ е да предлага на своите клиенти решения, които отговарят на техните нужди и очаквания, като надгражда традиционните подходи в застраховането чрез:
·        Бързина – бързо взимане на решения и предоставяне на обратна връзка.
·        Лекота – опростени процеси и ясна комуникация с клиентите.
·        Грижовност – всяко решение и продукт е създадено с мисъл за клиента.
·        Прозрачност – ясни условия без скрити клаузи, всичко е достъпно и разбираемо.
·        Иновативност – създаване на нови решения, които отговарят на съвременните нужди.

Застрахователни продукти на ЗД „Инстинкт“

ЗД „Инстинкт“ АД, с ЕИК: 207335761, извършва застрахователна дейност по лиценз от Комисията за финансов надзор, съгласно решения № 180-ОЗ от 09.02.2023 г., № 1013-ОЗ от 14.11.2023 г. и № 28-ОЗ от 18.01.2024 г. по класове застраховки:
·        Злополука (включително трудова злополука и професионални заболявания)
·        Заболяване
·        Пожар и природни бедствия
·        Други вреди на имуществото
·        Разни финансови загуби
·        Помощ при пътуване (Асистанс)

Продуктовото портфолио обхваща:
·        Защита на дома
·        Защита при пътуване
·        Злополука
·        Финансови загуби

Ползи за клиентите на Viva Credit

Клиентите могат лесно да бъдат застраховани -  самите те или техния дом по всяко време в офисите на Viva Credit в цялата страна, или при сключване на договор за кредит. Тогава те имат възможност да изберат допълнителните доброволни застрахователни продукти, които да им осигурят защита при непредвидени обстоятелства.  

Всички застрахователни продукти могат да бъдат заявени и директно чрез консултантите на Viva Credit, като процесът е бърз и удобен. Клиентите получават детайлна информация за условията и покритията на застраховките, което прави изборът на подходящо застрахователно покритие или продукт лесен и прозрачен.

Тези застрахователни продукти предлагат допълнителна сигурност и защита, като дават възможност на клиентите на Viva Credit да посрещнат по-добре финансовите си предизвикателства.

Повече за Застрахователно дружество „Инстинкт“ АД можете да намерите на www.instinct-insurance.com.