Viva Credit прави първия учебен ден цветен и незабравим!

calendar logo 09.09.2024
article image

С настъпването на първия учебен ден, ученици, родители и учители с нетърпение очакват новите предизвикателства и вълнуващи моменти, които учебната година ще донесе. За да направим този специален ден още по-ярък и запомнящ се, Viva Credit е подготвил изненади за всички ученици – от най-малките до най-големите. Ние в Viva Credit разбираме колко важен е този момент и затова сме решени да го направим още по-празничен и цветен, като подарим полезни ученически пособия и балони на децата.

На 16 септември, както и в дните преди това, във всички офиси на Viva Credit в цялата страна, ще раздаваме ученически материали, които ще допринесат за доброто настроение и ще улеснят подготовката на учениците за новата учебна година.

Особено внимание ще обърнем на най-малките, които за първи път ще прекрачат училищния праг. За тях този ден ще бъде не само ново начало, но и повод за гордост. За да им осигурим успешен старт, ние от Viva Credit ще раздадем удобни седмични програми, етикети за тетрадките и линийки с таблицата за умножение.

Родители, бъдете спокойни – ако имате нужда от подкрепа за осигуряване на всичко необходимо за вашите ученици, можете да разчитате на Viva Credit. Нашите програми са създадени, за да ви помогнат да осигурите най-доброто за вашите деца, без да се тревожите за финансите.

Заповядайте в нашите офиси и нека заедно направим първия учебен ден на вашите деца незабравим! Пожелаваме им да започнат с усмивка и да завършат с успех!