Viva за звука на лятото

calendar logo 12.08.2024
article image

Лятото вече е в разгара си, а със свежата нова кампания на Viva Credit можем да ти гарантираме, че ще продължи дори още по-дълго от очакваното!  Подготвили сме ти 42 страхотни подаръка, с които ще имаш възможност да се насладиш на слънчевите дни и топлите вечери дори и през октомври. Без значение дали си на плажа, в парка или у дома, нашите награди ще направят всяко място перфектно за отдих и забавление.

Включи се в промоцията ни от 12 август до 12 октомври 2024 г.  и усети магията на дългото лято, изпълнено с любими занимания и щастливи емоции! Не пропускай шанса да спечелиш една от тези 42 уникални награди, с които да си гарантираш незабравим финал на любимия сезон: 

2 бр. колони за музика – за да се наслаждаваш на любимите си песни навсякъде и по всяко време. 
20 куфара – за твоите следващи приключения и пътувания. 
20 хамака – за безкрайни моменти на почивка и спокойствие сред природата.

За да имаш шанс да спечелиш някоя от тези страхотни награди, е необходимо просто да се възползваш от който и да е от нашите продукти (с изключение на Вивакредит Сега) в периода на промоцията. Усвоената сума трябва да бъде поне 300 лв., а периодът на изплащане - над една вноска.

Победителите в кампанията ще обявим на нашия сайт vivacredit.bg и в нашата Facebook страница.  Очаквай първото теглене на 10.09.2024 г., а втората половина от наградите ще раздадем на 14.10.2024 г. 

Не забравяй да ни последваш във Facebook, за да разбереш дали си сред късметлиите! 

Научи повече за кампанията тук.