Виж кой е победителят в категория "Човечност" на VNG

calendar logo 02.08.2023
article image

VNG (Viva Nomination Game) е специално разработена едногодишна игра за колегите във Viva Credit. Тя цели да насърчи добрите поведения и поощри изповядването на ценностите в компанията. Прочети какво сподели един от победителите за Q2 – Радослав Мартинов за VNG.

Радо е родом от гр. Казанлък и вече 6 години е част от екипа на Viva Credit. За това време успява да се развие и смени няколко позиции в компанията, като в момента заема отговорния пост „Регионален мениджър“ за зона Север. Споделя, че това, което му помага в работното ежедневие е - "Не е важно колко силно удряш, важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред". Това споделя на екипа си и така поддържа мотивацията в него.

Радо, колегите виждат най-често в твоите действия човечността. Кое те кара така силно да изповядваш тази ценност?
Отнасям се с хората така, както искам да се отнасят с мен, а имено с уважение. Справедлив съм, влизам в положение, когато е необходимо. Важно е да има разбирателство и чуваемост. Така се изгражда един истински екип. Всеки трябва да знае, че може да разчита на другия.

Защо смяташ, че имено ти си победител в тази категория?
Смятам, че спечелих в тази категория, защото винаги се отзовавам, когато ме потърсят, било то за съвет, насока, дори и за скандал (смее се).

Какво би пожелал на колегите за слeдващото Q?
Пожелавам да бъдем още по-човечни и да не забравяме, че ако днес подминем нечий проблем, утре може да изпаднем в същата ситуация и когато потърсим помощ, подкрепа или съдействие, ще получим и същия отговор. Вярвам в максимата „Каквото почукало, такова се обадило!“.