Кои са жените, които мъжете никога не напускат?

По-голямата част от мъжете не напускат жените си заради по-секси жени или  заради по-млади, слаби и красиви. Напускат ги заради по-интересни жени.
Мъжете са ловци по природа. Скъпи дами, дайте им възможност да бъдат такива, оставете се да бъдете преследвани, ухажвани и ... интересни.
Какво е това, обаче, което прави една жена интересна? Отговор на този въпрос, ще се опитаме да дадем в тази статия.

Мъжете се интересуват от жени с искрено и открито поведение
Интригите , саркастичните изказвания и женските хитрости оставете в миналото. Те вече не са начин, а напротив. Ефекта няма да е този, който целите.
Най- силното оръжие на съвременната жена е нейният ум. С него може да сложи на колене всеки мъж. Разговорите, приятелското отношение  и откритите дискусии са в основата на трайни и стабилни отношения.

Мъжете обожават жени, които говорят със сърце и които слушат с душа
Жената е преди всичко жена. В днешно време, когато на жените им се налага да бъдат много повече от това е трудно, но не и невъзможно. Дайте воля а женската си природа и отключете своята емоционалност. Единствено внимавайте да не преминете границата. 

Мъжете обичат да подаряват комплименти повече, отколкото подаръци
Скъпи дами, ако искате да бъдете интересни, не се притеснявайте от комплиментите, които получавате. Ако това се случи – давате сигнал, че не вярвате в себе си. 
Усещането за мъжа е велико, ако жената се наслаждава на милите думи. Приемете ги с отворено сърце. Така давате сигнал, че прекрасно знаете, че ги заслужавате и това не ви притеснява.

Мъжете харесват жени, които полагат грижа за себе си
Когато жената се грижи за външния си вид, тя прави  комплимент на мъжа.


Back