За Св. Валентин от Viva Credit идеите, от теб подаръкa

calendar logo 08.02.2023
article image

Броени дни ни делят от най-романтичния празник през цялата година – 14 февруари, денят на любовта и романтиката! Но знаете ли, че първата валентинка е написана през 15-и век. И то в затвора! Самата „валентинка“ всъщност представлява няколко реда от стихотворение, написано от Шарл, херцогът на Орлеан, през 1415 г., когато е на 21 години и е затворен в Тауър в Лондон. През 25-те години, които прекарва затворен, Шарл написва стотици стихотворения.

За да си спомняте днешния ден със сладък трепет и след години, не само емоциите трябва да са споделени, но и преживяванията и подаръците трябва да са на ниво.

Не сте от хората, които са добри в подаряването? Не се притеснявайте. Ние от Viva Credit сме отново е тук, за да ви помогнем с идеи, а и с някоя сума отгоре, ако потрябват повечко пари, за да изживеете най-незабравимия празник на любовта досега.

Пресъздайте първата си среща. Припомнете си заедно малките детайли от първата ви среща и я повторете, като добавите и нещо ново. Посетете същия ресторант, но си поръчайте нов десерт, например. Отидете на кино, но гледайте нова романтична комедия. Изберете нова дискотека. Може и да ви струва малко повече от обичайното излизане, но си заслужава, ако ще ви припомни къде започна всичко. А ще създадете и нови емоции.

Посетете стендъп шоу. В последните години стендъп комиците нашумяха и в България и вече можете да намерите все повече и повече места из цялата страна, където да се посмеете качествено заедно. Ако не намерите подходящото шоу, винаги можете да посетите някоя забавна пиеса в близкия театър.

Останете си вкъщи. Купете любимите си продукти и си организирайте кулинарно състезание. Изберете по-скъпото вино. Все пак празникът е не само на любовта, но и на виното. Потърсете по-екзотични продукти, които не си купувате всеки ден. Дивеч, морски дарове, интересен плод от далечна страна, френско сирене... Ако сумата не ви е съвсем по джоба, винаги можете да ни потърсите в най-близкия ни офис или да попълните онлайн заявката за кредит на сайта ни.

Наредете пъзел. Купете си красив пъзел от 1000, а защо не и 3000 части, и го подредете заедно. С красива рамка ще бъде чудесно допълнение към уюта вкъщи и ще ви носи красиви спомени всеки път, когато го погледнете.

Поканете семейните си приятели на вечеря. Щастието обича и компания. Може да обедините празника с други двойки, които са ваши семейни приятели. Уговорете се предварително кой каква част от менюто да приготви и дори ще намалите разходите за празника. След вечеря можете да се отдадете на настолни игри, игра на асоциации или просто да споделите любими спомени с човека до вас.

Снимайте заедно TikTok видео. Кой казва, че не можете и вие да станете Интернет знаменитости? Запишете заедно и публикувайте в TikTok любимата си песен или измислете забавно предизвикателство към всички влюбени. Ползвайте цялото си въображение и се позаблявайте.

Доброволствайте заедно. Няма нищо по-удовлетворяващо от това да подадеш ръка и да помогнеш на хората, които нямат твоето щастие. Изберете заедно добра кауза и подарете топлина и красива емоция на някого в тежко положение. Потърсете споделено готвене за хора без дом или посетете приют за животни, където да си поиграете с изоставените любимци, или просто съберете боклуците около блока. Всичко това със сигурност ще изпълни сърцето ви с благодарност за всичко и всеки в живота ви.

Запишете курс заедно. Бърз преглед през любимата ви търсачка в Интернет ще ви даде много идеи за еднодневни курсове, с които да развиете нови умения. Само за няколко часа можете да се научите как да направите перфектния бургер, как да си отглеждате квас вкъщи за вкусни домашни хлябове и печива или ако предпочитате нещо по-екстремно - как да оцелявате сред природата.

Подаръците са добре дошли. Цветя, колие с формата на сърце, красив часовник, нова вратовръзка или риза, интересна книга, албум на любим изпълнител. В магазините и онлайн със сигурност ще намерите най-подходящия подарък спрямо вкуса на вашата половинка и финансовите си възможности. А където парите не достигат, ние сме насреща да помогнем с разумен и достъпен кредит.

Посетете заедно дегустация. Светът на бирата е също толкова необятен колкото и светът на виното. Или уискито, ракията. Потърсете интересна дегустация с любимото ви питие близо до вас. Бързо ще научите нови неща, с които да блеснете в компанията, ще опитате нови напитки, а може би и храни, и ще си тръгнете приятно развеселени.

Направете списък с нещата, които искате да направите заедно. Представете си живота заедно, когато сте на 80. Направете списък от нещата, които искате да сте направили заедно дотогава. Съставете план как да изпълните едно от тях до края на месеца. Парите не са проблем със стабилен партньор като Viva Credit.

И не забравяйте, че любовта трябва да се споделя. Казвайте „Обичам те“ и „Благодарен съм, че те има“ всеки ден, не само на 14 февруари. А ако имате нужда от средства, за да зарадвате половинката си с красив празник, можете да разчитате на Viva Credit за подкрепа.