За кого е Вивакредит Смарт

Създадохме ВИВАКРЕДИТ СМАРТ, за да внесем баланс във финансовия живот на всеки, който има нужда от по- голяма сума пари. С него можеш да обединиш задълженията си към различни финансови институции, да стартираш нов бизнес, да разполагаш с допълнителни оборотни средства или да направиш желаната инвестиция. С този продукт плащаш само една вноска месечно, без да се притесняваш, че може да пропуснеш падежа й. Гарантираш си удобно управление на финансите и си винаги информиран за състоянието им. По този начин пестиш от времето си и го оползотворяваш в незабравими моменти със семейството и приятелите си.

Осигури си по-голям комфорт и финансова стабилност със сума от 5 000 до 75 000 лв. с фиксирана лихва за целия период на кредита и възможност за дълъг срок на изплащане - до 10 години. Бъди спокоен за бъдещето с ВИВА КРЕДИТ СМАРТ!

Защо да избереш Вивакредит Смарт

Vivacredit smart icon
Големи суми - от 5 000 до 75 000 лв.
Vivacredit smart icon
Фиксирана лихва за целия период на кредита
Vivacredit smart icon
Дълъг срок на изплащане - до 10 години
Vivacredit smart icon
Безплатна оценка на имота
Vivacredit smart icon
При отказ от банка

Как да кандидатстваш за кредит срещу ипотека?

phone image phone image mobile
1
Избери сума между 5 000 и 75 000 лв.
Заяви я лесно на слайдера в калкулатора
2
Попълни информация за връзка с теб
Посочи и местоположението на имота ти
3
Ние ще се свържем с теб, щом получим заявката ти
Очаквай обаждане от наш консултант в рамките на работния ден
Typical example image

ТИПИЧЕН ПРИМЕР ВИВАКРЕДИТ СМАРТ

При усвоена заемна сума от 10 000 лв. за период от 36 месеца и в случай на коректно изпълнение на всички задължения по договора, месечната ти вноска ще е в размер на 469.04 лв. Общата дължима сума по кредита, включваща главница и договорна лихва, ще бъде в размер на 16 885.44 лв. ГПР в този пример ще бъде 46.01 %, а ГЛП е фиксиран и ще е в размер 37.92 %. За предоставянето на „ВИВАКРЕДИТ СМАРТ“ потребителят следва да учреди ипотека върху недвижим имот. В случай на избор на допълнителна доброволна услуга по експресно разглеждане на заявката/предложението за паричен заем ще заплатиш сума в размер на 10% от главницата, както и "такса одобрение и досие" в размер на 5% от одобрената главница, които суми Заемателят с попълване на заявката/предложението за паричен заем изразява желанието си дали да му бъдат удържани еднократно от главницата при нейното усвояване или желае да бъдат разпределени пропорционално на равни части към всяка вноска и заплащани  разсрочено на падежа  и ведно с всяка от погасителните вноски по договора за заем.

Тарифа ВИВАКРЕДИТ СМАРТ

Не, с ВИВАКРЕДИТ СМАРТ имаш възможност сам да решиш как да използваш парите.

При избор на услуга експресно разглеждане на заявка/предложение за паричен заем – до 24 часа след кумулативното изпълнение на следните условия:

1. Подписване на Предложение за отпускане на паричен заем в офис на „ВИВА КРЕДИТ“ АД и съпътстващите го документи за кандидатстване за паричен заем, обезпечен с ипотека.

2. Предоставяне на документ за собственост на недвижимия имот, който ще послужи като обезпечение.

Парите ще получиш по твоята банкова сметка до 3 дни след учредяване и вписване на първа по ред договорна ипотека в полза на Вива Кредит АД.

Виж всички въпроси и отговори