Цената на здравето - защо инвестицията в застраховка по кредита е ключова

calendar logo 29.02.2024
article image

Можеш ли да си гарантираш спокойствие и финансова стабилност, когато сключваш договор за кредит от Viva Credit?

Сключването на застраховка при усвояване на кредит е ключов елемент за осигуряване на пълно финансово покритие при непредвидени ситуации, много често от медицински характер.

 Застраховката при сключването на договора за кредит ,предоставен от  Viva Credit е от полза за теб като клиент. Тази допълнителна защита не само те предпазва от  неприятни изненади, но и помага да запазиш финансовата си стабилност.

Защо да сключиш застраховка при взимане на кредит?

На първо място, застраховката може да покрие вноските ти по кредита в случай на загуба на доходи поради боледуване, нещастен случай или злополука. Това гарантира спокойствие, че дори да настъпят трудни времена, плащанията по кредита няма да бъдат нарушени.

Второ, чрез застраховката си гарантираш, че няма да пропускаш вноски. Това е важно, защото ти дава възможност да продължиш да изпълняваш задълженията си без да изпадаш в забава или да ти се начисли лихва за просрочие.  

Защо да избереш Viva Credit?

Viva Credit е кредитен посредник на ЗД “Инстинкт” - верен партньор в застраховането, което осигурява допълнително качество и надеждност. Viva Credit предлага гъвкави възможности за онлайн кредитиране с възможности за сключване на застраховката изцяло онлайн.

Застраховката "Злополука"  предоставя на крайния потребител несравнима сигурност и пълно покритие в случай на неочаквани ситуации.

Предимствата на застраховката са многобройни и насочени към финансовата стабилност на клиента. Застраховката покрива не само медицинските разходи, възникнали в резултат на злополука, но и непогасената главница по кредити, включително лихвите и разходите, до датата на настъпване на застрахователното събитие. Това ти гарантира, че в случай на трудности, свързани със здравето или личните ти финанси, застрахователят ще ти предостави необходимата подкрепа да продължиш да изпълняваш задълженията по кредита.

Особено предимство на застраховката "Злополука" е, че тя не е задължителна за сключване на договор за кредит, като ти можеш да я избереш според своите нужди и предпочитания. В съчетание със свободата за прекратяване по всяко време, това ти дава още по-голяма гъвкавост и контрол при управлението на личните си финанси.

Предоставянето на двата варианта на застраховкат „Злополука“ - "Вива Сигурност" и "Вива Сигурност Макс", допълнително увеличава възможностите за персонализация на застрахователното покритие. С различни застрахователни суми и обхват на услугите можеш да избереш най-подходящата за своите нужди.

С утвърдената си репутация и сътрудничеството с качествени партньори, Viva Credit предоставя на клиентите си не само бърз и лесен достъп до кредит, но и гаранция за сигурност и подкрепа в непредвидени моменти чрез застраховката "Злополука".

 

Viva Credit разбира опасността от външни фактори, които могат да възпрепятстват обслужването на твоите кредити. Затова предлага тази допълнитела услуга - застраховка „Злополука”. Разбери как можеш да сключиш избрания от теб вариант на застраховк „Злополука“ от нашите кредитни консултанти или от сайта ни.