НЕВЕНА ИЛИЕВА - HR ПРОФЕСИОНАЛИСТ НА ГОДИНАТА

calendar logo 17.04.2024
article image

С вълнение и гордост споделяме важно събитие от света на HR сферата в България! Титлата "HR професионалист на годината" на годишните HR награди за 2023 г. на „Българска асоциация за управление на хора“ бе връчена на една изключителна личност - Мениджърът подбор и мотивация във Viva Credit, Невена Илиева. Това е заслужено признание за нейната ангажираност и вдъхновяваща роля в областта на човешките ресурси.

За Невена това е поредната награда в кутията с признания. През 2023 година, тя бе отличена като един от "Топ 100 HR професионалисти в България", което потвърждава нейната постоянна ангажираност и постижения в сферата на човешките ресурси. Тя е вдъхновение не само за своите колеги, но и за общността от специалисти в HR сектора.

Във Viva Credit се гордеем с постиженията на нашите служители, които дават най-доброто от себе си всеки ден. Нашата култура е изградена върху ценностите на отговорност, човечност и новаторство, където всеки член на екипа има възможността да се развива и да постига своите цели.

Невена Илиева е пример за това, че с ангажираност, труд и постоянство, всичко е възможно. Тя ни вдъхновява да продължаваме да подкрепяме и мотивираме всеки един, който е част от семейството на Viva Credit, като същевременно го насърчаваме за иновации и стремеж към отличие.