VIVA CREDIT: ИЗБРАН ЗА "БРАНД НА БЪЛГАРИЯ" ЗА 2023 ГОДИНА

calendar logo 18.04.2024
article image

Споделяме с вас тези моменти, които преобразяват обикновените дни в незабравими. Такъв беше и моментът, в който Viva Credit бе отличен за „Бранд на България“ за 2023 г. на второто издание на Годишните награди на „Be Brand“. За нас, това не беше просто отличие - това беше признание за усилията, които полагаме всеки ден, за да направим живота на нашите клиенти и служители по-добър и по-стойностен.

Категорията, с която си заслужихме този приз е свързана с нашата мисия и нашите ценности, а именно „Небанкова финансова институция с цялостна система за грижа за клиента и служителя“. За нас, клиентът не е просто клиент - той е приятел, на когото се грижим, слушаме и подкрепяме във всяка финансова стъпка от неговия живот. А нашите служители - те са сърцето на нашата компания, които с любов, иновации и ангажимент се грижат за клиентите всеки ден.

Тази награда е продукт на усилията на целия ни екип - нашата вяра и нашата непоколебима решителност да бъдем по-добри всеки ден. Благодарим на журито за това изключително признание и на всеки един, който вярва в нас и ни подкрепя. Вашето доверие е горивото, което ни позволява да продължаваме напред към нови върхове и постижения.