Как да изберем фирма от която да вземем кредит до заплата?

calendar logo 11.11.2017
article image

Ако някой ви предлага определен продукт или услуга, но в същото време няма офис, фирмен сайт или адрес за контакт и не можете да го откриете по никакъв друг начин освен на един телефонен номер, дали бихте му се доверили?

 Когато става въпрос за бърз кредит до заплата е за предпочитане да се обърнете към  компании с идентичност. Компании, които оперират в съответствие с изискванията на родното законодателство и не само – те се стараят да бъдат на места, удобни за своите клиенти, да бъдат до тях, когато те имат нужда от кредит срещу лична карта или по-сериозно финансиране.

 Това са компании, които биха съдействали на потребителите във всеки един момент.

 

Вива Кредит е една от тези компании, които са се доказали във времето и са спечелили доверието на хиляди потребители в страната. Финансовата институция разполага с повече от 45 обекта, а заедно със своята партньорска мрежа предоставя общо 160 локации на клиентите си, които могат да получат кредит срещу лична карта или кредит в размер от 5 000 лв. до 75 000 лева, обезпечен с ипотека върху имот. Собствената  търговска мрежа е един от начините, по които компанията демонстрира своето желание да се развива като клиентски-ориентирана и да изгражда диалог с потребителите, които се нуждаят от услугите й. Това е един сигурен начин да получим лично от финансов специалист цялата ни необходима информация за кредит до заплата,  от която се нуждаем. Дали става дума за бързи кредити без доказване на доход, кредит срещу лична карта или бърз кредит до заплата, опитът на една популярна и доказана финансова институция е безценен инструмент, който позволява на клиентите да направят възможно най-добрия за тях избор от предлаганите продукти и услуги. 

Когато се спрем на една позната компания, дори и да не сме били нейн клиент, може да очакваме сигурност, ясни условия и човешко отношение. Финансовите експерти  на Вива Кредит са на разположение на потребителите не само във всеки един от офисите на компанията, но и на телефон 0700 45 245 (без допълнително таксуване). Те винаги са готови да съдействат на потребителите в избора им на продукт, така че да изберат кредит, съобразен с индивидуалните им нужди и възможности. С Вива Кредит потребителите винаги могат да разчитат на промоционални оферти и широка гама от продукти – кредит до заплата в размер от 100 до 350 лева (ВИВАКРЕДИТ СЕГА), вносков кредит за суми от 300 до 1 500 лева (ВИВАКРЕДИТ ПЛАН) и кредит, обезпечен с ипотека върху имот, в размер от 5 000 до 75 000 лева (ВИВАКРЕДИТ СМАРТ). 

Финансовата институция е вече 5 години на българския пазар, като винаги се е стремяла да се развива и отговаря на предизвикателствата на времето и очакванията на потребителите. Сайтът на компанията е разработен с цел максимално удобство за клиента. На него потребителите могат да ползват подробен калкулатор и сами да преценят кой кредит би бил най-подходящ за тях. А възможностите за кредит при Вива Кредит не са никак малки - кредит до заплата, кредит онлайн, кредит за автомобил, кредит смесечни вноски… 

Изборът на фирма за кредит не е толкова труден, стига да подходим отговорно като потребители. Достатъчно е да не правим своя избор на сляпо.